Kall & frusen !

Mitt i juli ! Jaa, det är jag. Iaf mina fötter :) Kommer precis från Backeberg, har varit & kikat på fottis med Jennifer Svenblad (inte den jennifer som oftast nämns här då alltså) & Noel, Ida och nå hennes kompisar. Systemet vann över top tits och det kändes som en sköön revansch ! Sen att vi ha förlora mot Systemet tidigare isommar när jag inte var med såå det hör inte hit ;)

Hur som helst så stanna vi sen inte kvar och kolla på killarnas match, det gick 2 stycken meen på den ena planen som var i någorlunda sol så var det småpojkar och den andra matchen spelades i skuggan. Men kul var det iaf ! Och mina fötter tackar för att vi åkte hem ^^ 

Nu kan jag inte avgöra om jag ska ta en lång varm dusch, kolla en film och gå och sova. Eller om jag ska vänta och se om Jennifer (vanliga jennifer ^^) och Kaisa lyckas laga nå mat och om dom vill ha efterrätt i form av jordgubbar och glass ! Måns hade så bråttom att han missa det ! ;p 

Imorrn är jag som sagt ledig, är det fint väder och jag känner mig på humör så ska det fotas studentbilder. Skulle vara skönt att få det överstökat :) För jag måste få dom tagna, inlämnade och iaf få tackkort fixade och utskickade innan jag flyttar. Sen glöms det så lätt bort :)

Ifall vädret sviker så borde jag istället STORSTÄDA. Lägenheten ser faktiskt hemsk ut. Så vädret avgör utfallet. Vet faktiskt inte vad jag hoppas på just nu. Har ingen lust att städa och klänningen är tvättad och så. Vi får se helt enkelt ! Kanske det blir äventyr inatt och jag inte orkar?! Den som lever får se :) 

Nu ska jag iaf kika vad det är på tv ! (: 

Fridens liljor, 

// Hanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0