Lördag - söndag !

håhå, vilken helg ! Fredagen var som jag skrev om tidigare en underbar dag ! Gårdagen var även den mycket bra på ett annat sätt ! Dagen började med jobb, och jag kände mig skönt utvilad ! Var på jobb till 16, åkte snabbt hem , bytte om och åkte ut till Sund för middag med tjocka släkten, det kändes nära så iaf ! 

Jag tror vi var minst 15 pers ! Jättetrevligt att få träffa dom även fast de nu inte korrekt är mina släktingar utan min halvsysters från hennes mammas sida. Alla hänger med?! Bra :) Dom var hur som helst supertrevligt & sociala ! Skulle lätt kunna hänga med upp till Norrland & hälsa på dom nån gång med syrran :D Vi åt grillat och till efterrätt banana split ! Mumma ! Efter att ha socialat med dom och halva gänget gått för att se på bronsmatchen så drog jag mig vidare mot stan ! 

Skulle plocka upp Jennifer direkt men hann både hämta laddaren och handla innan hon behaga vara klar ! ^^ Jag hann även vara mycket längre stund i Sund eftersom Jennifer visst råkade ta en powernap! haha :D Så det kan gå (; 

Sen drog vi till Melle via Kaisa men den bruden var det inte mycket fart på så hon stanna hemma ^^ Väl hos Melle blev vi bjudna på tårta och trevligt sällskap :) Vid halv 12 drog vi mot staden och Arken ! Hade en riktigt kul kväll trots att jag var nykter. Träffade bl.a. Bodil & fick då chansen att bjuda henne på en drink i försenad födelsedagspresent ! Jisses, minns inte när sist jag såg henne ! Evigheter sen sist ! 

Eftersom det aldrig brukar sluta som man tänkt sig så drog jag inte från arken förrän vid halv 3, 3 och då for vi & åt nattmat och sen skjussa jag hemma alla tröttisar. Kom isäng vid 4 och var så trött att jag inte ens vakna till av telefonsamtalet jag fick vid 5 ! 

Så det var segt att stiga upp imorse och hela dagen var mer eller mindre seg och sen ville inte ens folk gå hem?! Dubbelt betalat locka väl då alla stanna övertid, även jag men efter 1½h kvar och då jag ansåg att det inte fanns mer att göras som vi inte kunde lämna till morgondagen gick jag hem. Nu börjar klockan närma sig 7 och jag har fortfarande inte ätit middag, uups. Men särskilt hungrig är jag inte heller men ska nog sätta på lite pasta & steka kycklingen jag har i kylskåpet ! (: Kanske jag slänger ner till pesto också så har jag mig en riktigt festmåltid ! För jag har även kladdis kvar och den blev faktiskt riktigt lyckad ! Åh vad gott ! 

Resten av kvällen är det chill som står på schemat, såg att "Systrar i Jeans 2" kommer på tv så den ska jag se :) Har läst båda böckerna och sett filmerna men glömt massor så det ska bli kul att se denna igen :) För imorrn är det jobb igen dag 3/5. håhå men nu på fredag börjar Rockoff ! Och vi har fortfarande INTE fått veta om vi får pass från jobbet eller ej, crap... Hur som helst så köper jag nog pass ändå meen det skulle ju vara trevligt med ett gratis ! hihi 

Nej nu har jag tjottrat färdigt för denna gången, 

tjingeling ! 

// Hanna, trött men happy !

Kommentarer
Postat av: Sofi

Aah just de dom sku komma ja. Hur många o vilka exakt var det som kom?

Ojoj inga bra och vara vaken hela natten då det är jobb nästa dag, ajabaja ;)

Jag borde snart läsa de där andra systrar i jeans-böckerna innan ja blir alltför gammal för dem:p har än så länge bara läst den första..

2011-07-17 @ 22:26:13
Postat av: Hanna svarar:

Jo dom kom, sågs och segrade (lr for iaf) Men hur ska jag veta det?! :o Skrev minst 15 pers , you do the math. Ingen aning vilka alla var ju. Trevliga iaf.



Men mitt jobb är så simpelt o trååkigt så det spelar liksom ingen roll faktiskt :p



haha dom är riktigt bra faktiskt ! Även fast nu jag bäst kommer ihåg filmerna :)

2011-07-18 @ 17:32:55
Postat av: Sofi

aah oki men lite exaktare tankte ja att du kanske visste.. I do not do Math anymore you know^^

Tss, visst visst om du sager sa..

Haha mast kolla in det da nan gang snart! :)

2011-07-18 @ 19:53:41
Postat av: Hanna svarar:

Jo men hennes mostrar, deras män och så ett par barn och sen nå random dudes :)



haha jaa men det är ju det?! ^^ Fråga vem som helst ;D



Gör så :)

2011-07-18 @ 20:00:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0