Rosletning & fotoshoot !

Ja efter lite om och men så bestämde vi oss för att ta bilderna idag iallafall då, vilket innebar att jag fick fara ut på jakt efter en fin ros ! Vilket visade sig vara lättare sagt än gjort :P I den fjärde och sista butiken, Godby blommor fann jag den ! En ljusröd/vit :) Jättefin ! 

Efter en herrans massa fixande , sminkande , letande , gnällande så gick vi ut för att ta en fin studentbild. Jag och min käre fotograf och uppassare: min bror Svante ! :) Så mycket skönare att kunna foto med nån man känner, så att man kan få titta på VARENDA bild direkt efter den blivit tagen, ifall man känner för det ! Samt komma med kommentarer och nya funderingar :) Dessutom känner jag mig mycket mer bekväm då. Så jag är nöjd med mitt val :) 

Vi var ute ca 1h och 110 bilder blev det ! Rätt bra jobbat ändå :) Jag blunda bara på 1 enda och INGEN har en ful min, helt otroligt ! Däremot ser jag lätt uttråkad/sur ut på ett par ^^ Men jag fick iaf flera fina. En ska väljas ut som tackkortsbild, ett par ska förstoras upp och ge till mamma & pappa, mormor och farmor. Sen vill jag väl ha en själv också kanske :) Måste passa på att köpa en fin ram och sätta gruppbilden i också. 

Om jag kan bestämma mig så ska jag gå o beställa tackkorten redan imorrn, de andra är ingen panik eftersom jag tänkt ge dom som julklappar :) 

Så det är morgondagensuppgift i regnet som tydligen ska komma. Behöver även gå ner på stan o fixa lilla presenten till Caspers syster och sen en ram till ett kort som jag ska ge Ulrika som fyllt år. Ni vet hjärtat med barnen i som jag gjorde här för ett tag sen :) Ulrika är alltså Casper & lillsyrrans mamma :) 

Nu kom mamma på att det måste plockas jordgubbar ikväll eftersom det ska regna imorrn så dags att gå ut nu då. Sen åker jag in till stan eftersom mamma & pappa får huset fullt av norrlänningar ikväll. Släkt till min halvsyster från hennes mammas sida, trevligt ! :) 

Här är iaf ett smakprov av bilderna: 


Första bilden, och solen spegla sig naturligt sådär på kepsskärmen ! Helt otroligt ! :D


Och en av de sista, oseriösare bilderna :) 

Bjuder på fler bilder en annan dag, nu ut & plocka gubbar ! 

// Yours truly, Hanna :)

Kommentarer
Postat av: Sofi

Bra jobbat!

Jag borde komma pa vilken av bilderna som vi laga tackkort av o fixa en forstoring av det som mamma tjatat om tidigare (dock blir den knappast lika bra eftersom vi trixxa me tackkortsbilden pa FotoPlus maskin..)

Naaajs, jag gillar hur skarmen blanker! Och haret pa den andra e ganska haftigt ocksa! :)

2011-07-14 @ 21:20:39
Postat av: Hanna svarar:

Jaa, jag är riktigt nöjd faktiskt! :) Hmm, jag minns nog vilken om jag får se dom du har tror jag :) Tror förresten inte att det var den jag kommentera på fb bland löven utan jag tror vi tog den som du stod mot husväggen :)



Yepp, har flera bra & roliga. Svårt att välja ut 1 enda ! :o

2011-07-15 @ 10:52:32
Postat av: Sofi

Mmm nog tror ja att ja o kanske hittar det.. mast ga igenom pa datorn nar jag kommer hem sen.. det va mot husvaggen jo :)

Mmm det e ocksa en svar del i processen ;P

2011-07-18 @ 19:59:31
Postat av: Hanna svarar:

haha jag kom på att jag har ju ditt tackkort xD så jag vet vilken bild det är ! haha :D

2011-07-18 @ 20:06:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0