Update !

Ja det har varit tyst här ett tag nu. Jag har verkligen haft fullt upp ! Spontana roliga dagar :D I tisdags kväll blev det trav och därefter utehäng med Jennifer, Sanna, Kaisa, Stefano och Andreas. De sistnämnda är Kaisas travkompisar som kom till Åland för att köra trav. Eller Andreas körde Stefanos häst rättare sagt :) Skittrevliga snubbar! Sen dess har jag jobbat på dagarna och kvällarna har jag umgåtts med ovannämnda personer :) 

I onsdags hade vi korpmatch, jag ringde in Sanna så hon var med ! Sen efter matchen, där JAG gjorde vårt ENDA mål ! woopwoop ! Så blev det utgång :p Först middag på Garden med fottisflickor,  god mat och personalrabatt och sen kom travkillarna och Jennifer dit också. Det helt blev en riktig lång utekväll ! Var hemma vid 5 :p Men nog den roligaste kvällen på länge ! Fick sovsällskap också (a)

Morgonen därefter var mindre kul , men desto roligare var det när även Laura som jag jobbar med varit ut och var minst lika trött ;D Så jobbdagen var lagom kul, meen vi tog oss igenom den ! 

På kvällen blev det trav med Jennifer & Sanna & travkillarna. Andreas körde och kom 4?! i sitt lopp :) Sen blev det lite cruising på stan, ett besök till Ali´s och hoppsan hejjsan så var vi på arken igen. Nyktra dock ! Träffade grabbarna och chilla bara mot klockan 2. Stack hem och sov och imorse åkte dom hem. Jag själv har jobbat idag och väntar nu på att mina föräldrar ska komma hit, dom ska hämta en säng och min cykel och sen ska jag o mamma och fixa 20års present till kusinen. Därefter ska jag snabbt i duschen och sen kommer Linus & Belinda hit. Vi ska till Göran och fira att han fyller 20 bast ! :D Men jag håller mig nykter, kroppen skriker efter sömn och lugn & ro så ^^ Läste precis att Sanna & Jennifer sku cruisa ikväll igen så får väl se om jag hakar på dom sen. Måste iaf diska, städa, fixa och grejja imorrn så en tidig natt ska det bli ! 

Jag har tyvärr inga bilder från dessa dagar, men vi kommer i tidningen på lördag ! haha ojoj så ni kan ju se beviset där att vi var på trav iaf ;D 

Nu borde mamma o pappa komma när som helst, tjingeling ! 

// Hanna :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0