1 dag kvar !

Imorgon kväll börjar äventyret, då familjen Lindholm + Petteri stiger på M/s Rosella ! haha :D Meeeen innan dess har jag massor att göra. 

Dagen har iaf gått bra trots omständigheterna, förbannade magvärk :( Tur att vi iaf hade rätt lite på jobbet, blev klara i god tid. Och jag lyckades somna igår, med vetekudden på magen ! Ska nog ta den en stund snart igen känner jag :/ Usch vad ont det göör ! Nog om det. 

Efter jobbet har jag varit till banken o betalat bekräftelseavgiften till Lillsved ! , Växlade även pengar så nu har jag 192dollar i plånboken ! Därefter posta jag iväg bekräftelsen och sen for jag o köpte 2 stycken rosor ! En till Brorsan och en till Klingan :) 

Nu är jag hemma o försöker städa lite, skulle plocka undan studentpresenter o plockade fram grejjerna av Elin för att ta kort på dom och hittade då ett kort med en helt underbart fin text ! Tack världens bästa Elin ! <3  Ååh, jag kommer nog att få lite svårt att lämna alla mina fina brudar... Men sånt är livet, tur att Åland inte är alltför långt borta från Stockholm ! ((: Även fast det såklart inte är samma sak som att bo nån hundrameter ifrån varann, menmen ! 

Det blir ingen träning ikväll, magen gör ont och i början av värken så brukar det bli olidigt efter träning, inte bättre tyvärr. Dessutom måste jag även packa och städa och laga mig ut till Sund i vettig tid såå det blir inget tyvärr. Nya tag efter USA resan ! Förhoppningsvis kan bästaste Elin vara med då ! :))

Nu ska jag värma upp lite middag och sen sätta igång på allvar ! 

Pusshejj ! 

// glassflickan ",

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0