Home sweet home??

Ja, man kan ju undra. Nu har jag iaf varit hemma i ca 26h. Var dock utan datorn över halva och än i ikväll har jag inte riktigt orkat. Så, så ligger det till. 

Sen vet jag faktiskt inte om det är så sweet att vara hemma, regn, mulet, booring. Men jag har fått umgåtts med finfina Jennifer idag ! Det var guldvärt ! Har saknat henne något vettlöst ! <3 Jag gav henne sin födelsedagspresent, o så hämtade vi min bil från servicen. Felet upptäckt och delen eftersänd. Sen åt vi efterlängtad mat, illa när ingen av oss har mat hemma ^^, Därefter blev det en tripp till Alko, sen efter jordgubbar till tanten i tältet, sen Varuboden o så hem igen. 

Därefter orkade jag faktiskt slänga i en maskin tvätt, städa åt fiskis o slog in en massa presenter. Efter att ha hängt upp tvätten drog jag med mig Jennifer ut på roadtrip till Sund. På vägen stanna vi o handla på mattssons o sen träffa vi syrran o Tilda en hastig sväng för att överräcka en present till na. Väl i Sund plockade vi ihop lite grejjer jag sku ha o lämna lite annat där. Trevligt med sällskap, tack Jennifer ! <3 

Sen vi kom hem har jag gjort nada, jo åt lite nyponsoppa och läst 145 blogginlägg, jepp 145 stycken. Måste medge att det är rätt booring att vara hemma när man vant sig vid att det alltid ska hända något. Nåja, man vänjer sig väl. Imorrn är det midsommar, ser fram emot att fira det med en gäng underbara människor ! Ska bli jättekul att se alla ! Och efter helgen är det jobb som gäller, och efter att ha sett pappren från skolan så kommer jag nog att behöva jobb rätt hårt. Hyran är ingen fara, inte heller matkostnaden (jäkligt soft att man får frukost, lunch, middag , mån-fre fm) MEN det ska betalas i FÖRSKOTT. Vilket innebär att jag kommer behöva ha rätt mycket pengar nu i aug, sept. Menmen, kommer ju få högre studiestöd och bostadsbidrag eftersom jag pluggar i Sverige iaf, alltid nått. Får se till att inte slösa nu bara, lätt på sommarn, (noot) men iaf tänka på inköp och spara saker som jag ej behöver nu till i höst efter att de första betalningarna är gjorda :) 

Den 22 augusti smäller det, om 2 månader alltså. Av dessa 2 månader ska jag förutom att jobba träna och passa på att umgås med alla vänner som jag inte kommer få se så mycket av i höst. 

En rapport om USA kommer nog först efter helgen om jag känner mig rätt, imorrn är det midsommar. Sara kommer vid 4 tiden och sen spenderas kvällen och natten och morgon i Lemland ! Awesome ! Nu ska jag bara se klart HIMYM på TV faktiskt, haha och sen är det definitivt sängen ! 

Trevlig midsommar alla ! 

// glassflickan ",

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0