Leeeeeeedig , lr så inte.

Nej jag har inte blivit inkallad på jobb men inte kan jag kalla dagen ledig för det. Jag har städat, plockat, burit undan, grejjat och stressat för att fixa inför min student samt för att brorsan skulle få in sin projektredovisning samt att se till att min syster överhuvudtaget nu kan komma hit och få alla papper fixade. Jisses, den dagen jag får "själv" utan föräldrar alltså men med nå vänner till USA ska jag förbanna fixa allt ½år på förhand, minst. hoho

Nu har vi iaf gården fixad, studsmattan är flyttad, uteborden utsatta diverse skräp och annat är bortplockat. Alltid nått (: Sen är även övervåningen helt klar nu och efter morgondagen då mina föräldrar är hemma o lediga ska även undervåningen vara fixad. På fredag är det då "bara" att duka och ställa iordning o gå igenom så att allt flyter på bra :) Alla dricka är inhandlad o på kylning i källaren ;)

Eftersom mina föräldrar nu lovat att detta ska vara under kontroll såå ska jag alldeles strax åka till stan, duscha , fixa mig och sen dra ut på lagfest till Em i Lemland ! ((: Sköönt ! Måste nog fara o handla nått också, är dock supermätt så jag grillar nog inget meen nått måst jag väl ha ifall jag blir hungrig :)

Imorrn är det då jobb som gäller och seen handla, hämta bord & stolar, baka kakor etcetc. Kommer jag levande ur detta så är det ett stooort +, nu känns det rätt hopplöst. haha skämt o sido det blir nog bra tillslut ! 

NU dra, hejjhejj ! 

// glassflickan ",

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0