På M/s Skiftet !

Japp, vi kom upp i tid (Nå nästan iaf) hann till färjan med god marginal efter att ha överskridit hastighetsbegränsningen lite grann. Med betoning på lite givetvis ^^,

Vi har lyckats få i oss lite frukost och jaa, nu är det bara 1h och ½h kvar ! Tur att färjan insett hur ogärna folk reser med den och skaffat internet ! Dock gav det precis upp för mig :O Vet inte varför såå snyltar nu på någon annans som åker båten, hihi uups ! Hoppas bara inte denna människa tänkt stiga av inom en snar framtid, då vet jag nog inte vad jag gör. 

Jag och Jennifer är lagom trötta efter en natt bestående av ca 6h max, max alltså. Så vi sitter socialt på varsin sida runt bordet med varsin dator. Jappjapp, men det är chill. 

Hittade precis till en ny blogg, tillhörande Frida Grönholm. Kul var att jag hittade en bild där som min far tagit, men flickan hade varit snäll och berättat det iaf, lr för att citera: "Tagen av någon av Hanna Lindholms släktingar" och det räcker gott o väl för mig :) Dessutom var hon ju med på bilden också, så det är helt okej :) 

Nu satt jag just på fel låt, "Hero of war" jaa jag har hörlurar, alla får inte höra. Hur som helst så är det en dålig låt numera, den påminner mig bara om kriget, om amerikaner som dagligen förlorar sina liv pga det där helvetes kriget. Det påminner mig om att det för mig inte längre är okända amerikaner. Utan det numera är personligt. För min småkusins Johans fästmös kusin förlora sitt liv där för ett par veckor sen. Och ja, det räcker för mig. Det är alldeles för personligt. Dessutom var killen bara 19år, 19år ! JAG är 19 ! Det får mig o inse att man inte kan ta nått förgivet. Nu tänker då inte jag ge mig ut i kriget precis men man vet inte. Man kan aldrig vara säker. Inte ens här , på M/s skiftet kan jag vara säker på att inget händer. 

Sånt är livet och alla har vi 2 val. Att välja att vara rädda och stanna hemma från allt, låsa in oss i en jordkällare lr liknanade. Eller så reser vi på oss, tar chanser, risker, lever livet lite till minne av alla dom som inte längre vandrar på vår jord. Jag väljer livet, jag tänker inte vara rädd. Ingen ska få skrämma mig till tysnad, hindra mig från att leva mitt liv. Så är det bara. 

I höst tar jag chansen, flyttar till en stor stad som är full av kriminalitet , ofred och annat skit. Visserligen ska jag inte in i stora smeten, men man vet aldrig. Men jag låter det inte hindra mig. Jag åker, stolt som en tupp ska jag flytta in i Elevbyn på Lillsveds idrottsfolkhögskola. Stolt ska jag berätta varifrån jag kommer och att jag inte bryr mig om någon Stockholmare tycker att jag pratar som en invandrare. De må de få tycka, men jag tänker inte bry mig. Jag tänker inte låta nån trycka ner mig. Jag är jag och jag står för det. Så det så !

Nu la vi i land på Sottunga, lilla oskyldiga Sottunga. Med ca 100 invånare. Lyckligtvis skulle inte min internetutlånare av här, puh ! Så ännu så länge får dom vara oskyldiga. 

Förresten så har jag en enorm träningsvärk, helt enorm ! Men det var så värt det, förresten så har jag bestämt mig för att hoppa på NGD:s träningar iallafall. Jag har bara missat typ 4. Det är nu allvaret sätter igång. Jag ska, lite vackert på deras fb sida fråga om det fortfarande är okej, vilket det är enligt Nicole. Men det känns bättre o fara om dom väntar mig, då känns det bättre på något vis :) Men jag ska göra´t ! För kondis behöver jag, likaså styrka. Men kondisen är värre att bygga upp på egen hand. Det tycker jag det. Har jag kommit ihåg att nämna att jag tog fotbollen med mig?? haha jepp ! Jag o Jennifer ska sparka lite boll, vilket nog kommer behövas efter all mat vi ska äta ! ^^ Kollar man på packningen hade man kunnat tro att vi skulle vara borta i flera veckor, 1 åtminstone. Vi är borta 1½dygn ! haha Nåja, hellre mätt än hungrig och heller lite för mycket med än att sakna nått :) Det kör vi på ! 

Nu har jag skrivit så mycket att knappast nån orkar läsa, t.o.m. min syster har sagt att hon inte orkar läsa folk som uppdatera ofta och långt. Nåja, jag känner mig iaf lite lättare, lite klokare och lite tröttare i fingrarna. Just ja, jag har träningsvärk också, men jag älskar det ! Jag hade nästan glömt hur det känns,... underbart ! 

Om ingen granne har oskyddat trådlöst blir det nog ingen update innan imorrn kväll. Ha de bra så länge ! 

Over and out ! 

// Hanna :)

Kommentarer
Postat av: Sofi

Yay me, jag läste hela detta inlägg och alla ovanför.. Sorry för klagomålet men det betyder att du int får uppdatera (det är bra att skriva av sig när man behöver), just letting you know att jag inte alltid läser allt...

Jag tänkte ungefär likadant då när vi fick reda på om Johans fästmös kusin... Det känns verkligen nära och påtagligt även om man inte känner personen...

2011-07-04 @ 05:16:39
Postat av: Hanna svarar:

haha jäklar ! Jag är imponerad ;) Jaa, det känns faktiskt inge vidare alls :/

2011-07-04 @ 13:31:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0