Söndagsfrukost !

Klockan är just 2, hehe och jag äter en ordentlig frukost ! Vad jag laddar för vet jag inte, men jag kände för det. Lider nog lite fortfarande av sömnbrist tror jag. Nåja, tur att jag börjar först 10 imorrn ! Sweet ! 

Fick för ett par minuter sen se på facebook att en kille jag var lite intresserad av för ett par månader sen har hittat sig en tjej, good för them ! No hard feelings eftersom jag inte är intresserad av honom än mer som en vän :) Ifall nu nån annan också sett det och undrat så vet ni det nu. Lite otippat dock, eftersom jag knappt visste att dom kände varann meen som sagt. Kul för dom ! (: 

Idag ska jag inte göra mycket, hade tänkt vara duktig o jogga meen förkylningen vägrar ju släppa :( Så det blir nog bara chill innan jag blir bjuden på grillmiddag hos faster klockan 6 ! Sweet ! (: Måste även ta o handla lite, vanlig söndag idag väl?! Och prata med Jennifer som tydligen har en del att berätta om helgen enlig sms:en. Så henne träffar jag ikväll gissar jag. 

Det är moln på himlen men solen kommer fram emellanåt, imorgon börjar allvaret pånytt och det ska faktiskt bli rätt skönt. 

Nej nu kallnar min frukost, cya ! 

// glassflickan ",

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0