Studenten !

Studenten, ja jag har tagit studenten, ja jag har tagit studenteeeeeeeeeeen, fy fan vad jag är bra ! :DD

Så är det, äntligen är även jag student ! Och för att citera ett kort som jag fick: 

"Efter mycket svett & slit tillhör du nu en elit" True story :D 

Studenten blev awesome ! Vädret var toppen ! Först dimissionen, det var jobbigt att sitta så länge på läktarn o innan det var vår tur smakade det riktigt trä i rumpan. Men jag snubblade inte och det var det viktigaste ;) Samuel sjöng halva publiken till tårar och Mendez o c:o fick alla att skratta ! Mycket fint program (: 

Sen fick vi åka Röde orm runt stan och i vår vagn kom Anton, Nico & C:o som hade trummor o grejjer med sig ;D Utanför skolan fick jag en hel drös med rosor, bl.a. av min gamla dagistant & så kom Julia ! Åh vad härligt det var att se henne på benen igen ! (: 

Väl hemma tog vi lite bilder och så kom det en massa gäster. Riktigt trevligt ! Jag fick en massa fina presenter, blommor, pengar, glas, smycken, kokböcker, handdukar, muggar, champagne, skålar osv :) Vi åt superduper god smårgåstårta och marräng och choklad tårta :) 

Även ett helt gäng från laget kom o firade mig, mycket trevligt ! Sen fick jag lite bråttom till middagen men det var ingen fara. Åt helt god mat på Nautical, även fast portionerna var små ^^ Och därefter drog vi till Knorring o sen vidare till Arken ! Där blev vi sen till halv 4 då vi drog till Select. Därefter var det ju sen 2h kvar till champagnefrukosten o kallt var det ute såå vi var ett gäng på 15pers ungefär som drog hem till mig :) Riktigt trevligt var det ! 

Efter frukosten, som inte var så häv meen rätt rolig ändå där bl.a. ett gäng var upp på självstyrelsegårdenstak :) Vi hängde väl där närmare 1h och sen åkte jag, Erika o Henry hem med taxi eftersom min skjuss hade somnat ;D Jag kom isäng vid 7 ungefär, efter att ha varit vaken i 23h och sen vaknade jag vid 16.30 när pappa o brorsan kom o knacka på ;) 

Men jag hade en underbar student, fick fira den med en massa fina människor , hade tur med vädret, god mat och dricka och en sjujäkla kul kväll ! :D Tusen tack till alla som deltog ! ((: 

Både min far och bror tog bilder under dagen men har bara hunnit ta pappas än så bjuder på ett par från dagen: 


Samuel - You raise me up












Småkusinerna Sigrid (Kusnbarn) & Casper (gudson & kusinbarn) :)


Familjens studenter :) 

2008, 2011, 1972 :)
// glassflickan ",

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0