Change of plans !

NU var det meningen att jag egentligen skulle vara på Vårdö. Men när jag vaknade imorse kände jag mig allt annat än pigg o pepp på det. Efter lite funderingar med mig själv , så konstaterade jag att jag än idag är lite småförkyld. Har varit det jag vet inte huur länge nu, så jag vågar inte chansa o fara iväg hit o dit och sen vara däckad på måndag då jag ska skriva andra delen av svenskan i studenten. Så därför blev jag hemma istället.

Så jag ska istället ägna dagen åt att PLUGGAPLUGGAPLUGGA ! För det behövs, indeed. För ca 1h sen ringde syrran och sa att hon hade en sak till mig för att jag hämta dom från långnäs förut så dom skulle komma via en sväng lite senare, trevligttrevligt. Sen blir det alltså Solbacka och därefter tänker jag chilla, förhoppningsvis pluggar jag mera. Man kan ju hoppas. Jag ska iallfall se till att inte vara uppe för länge så att jag stiger upp vettig tid på söndag för att sedan orka upp på måndag. Lite rörigt kanske meen ni lär väl fatta :)

NU ska jag sätta fart, så att jag kanske kan unna mig en paus nån gång senare idag, efter att ha läst typ 1 miljon sidor. Snart är iaf allt över, det ska bli superduper skönt ! Men de närmasta dagarna kommer jag behöva ägna åt att plugga, massor. Så jag lär väl tjata på det ganska mycket, meen efter den 25 mars är jag friiifriiifrii ! (bortsett från finskan) så dåå ska jag nojsa om nått annat istället, höhö

Hoppas alla får en fin dag !

// glassflickan ",

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0