Den blomster tid nu kommer,...

kanske ni inte tycker är en så passande sång meen för mig är den mycket passande ! Jag var ju som sagt och träffade Lillemor idag, och med henne gjorde jag mina sista knätest. Resultatet blev OTROLIGT bra ! Jag är härmed friskförklarad från min skada ! Jag är SKADEFRI ! Därför tyckte Lillemor att jag bar kunde sjunga denna avslutningssång idag, för nu är jag klar med "Lillemors rehabskola" och det känns sjuuuuukt bra ! 

JAG , Hanna Beatrice Lindholm, är efter skadan som skedde den 30 aug 2010., idag, 6månader och några dagar senare, dvs den 8 mars 2011 är jag äntligen skadefri ! Det är såå otroligt att jag knappt kan tro det ! Då främst eftersom jag känt smärta de senaste dagarna, men det är ingen fara. Det är troligtvis bara mitt knäs sätt att visa att det är ovant med de nya belastningarna osv. Ingen fara alltså ! Och jag som var rädd för att behöva börja om igen, hohohoo snacka om att man INTE ska ta ut nått i förskott ! 

Nu har jag precis firat med att slänga in tvätten i maskin, och käkat en fastlagsbulle ! ((: Nu ska jag chilla fram tills det är dags att hänga tvätten och sen är det 1h plugg som gäller innan middagen ! 

Ikväll är det dans kl 20 och innan dess är det middag, mera plugg och så förberedelse inför imorrn som gäller ! Häärligt ! åååh vad underbart allt känns just nu ! Inte mycket som kunde göra det bättre ! :D Dessutom fick jag inget förbud för att spela match heller, meen jag ska va klok o inte spela imorrn utan vänta till fredag istället ! Om det nu inte råkar vara så att vi har dåligt med folk imorrn, men det tror jag inte vi har. 

NU surfa runt lite, hoppas ni andra också har en alldeles underbar dag ! För det har jag ! :D 

// glassflickan ",

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0