Denna dagen ett liv,...

Ja då skulle inte mitt liv vara värt mycket då jag inte gjort särskilt mycket vettigt alls idag ! :O Jag har bara tvättat, handlat, diskat, pluggat minilite & varit o kikat på Byggis ! Meen har nog nästan bestämt vad jag vill köpa för presentkortet! :) Hitta skedar & burkar som jag vill ha, lite annat smått samt lite grejjer till brorsan som snart fyller år !

Nu har jag precis käkat middag, tortellini blev det ! Hitta det på sparhallen o kände för något snabbt ! (: Just ja, har skrivit en lista över personer som jag ska bjuda till studentmottagningen också ! Ska låta både syrran o mamma se den så jag inte glömt nån viktig ! haha kan ju bli pinsamt ;)

Sen har jag bokat båt-och buss till fredag också ! Ska och umgås med min fina Sara som ska resa till Vietnam i 2 hela månader ! :o Såå det ser jag fram emot ! Att träffa henne alltså, inte att hon ska va borta så länge ! ^^

På tal om resor såå är allt inför Irland fixat (borde vara iaf, är inte jag som bokar ^^) längtar dit ! Fick precis mejl om att vi när vi är där ska vara med i konsert där de ska samlas pengar till Japan ! Det kan inte finnas ett bättre sätt att bidra till katastrofen som uppstått pga kärnkraftsverket. Vi spelar, o folk sänker pengar till de som behöver det !

Oj nu är klockan mycket, ska byta om, hämta Elin & sticka på träning !

// glassflickan ",

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0