Fiol, loppis, tantvarning, m.m... !

Fiolen idag gick helt okeej, skönt med en lärare som är seriös ! Som inte bara säger " det där va bra" o går vidare utan som verkligen övar bit för bit tills det låter RIKTIGT bra. (: Seen hade det dock blivit en miss i kommunikationen mellan mig o Oscar :S Vet inte riktigt var det gick snett meen det blev ingen egen lektion för mig iaf, meen jag hade ju heller inte övat så det var inte så farligt. 

Efter grupplektionen for jag hem, mata fiskis, packa, tog ut soporna (y) och sen åkte jag till Sund o käka middag. Sen gick största delen av kvällen åt till att prismärka och packa ner sakerna som mamma ska sälja på loppisen imorrn, såå alla som har tråkigt imorrn: LOPPIS på KLIPPAN i Sund 11-15 ! Välkomna ! Själv kommer jag dock inte sätta min fot där, haha det där lät kanske negativt meen det är pga att jag som sagt ska va i godbyhallen redan från 8.30 - ca 18.00. Pust, kommer va lagom trött efter dagen, meen mamma sku iaf bjuda på fin lördagsmiddag ! Najs att få bli bjuden 2 dagar i rad (Y) (; 

Så imorgon kväll händer det inte heller mycket, ska väl se vad frööken Schönberg tänkt göra kanske?! (: Men det är rätt skönt med lugna helger emellanåt, och sen beror det ju på vad man kallar lugn?! Kommer va rätt så slut imorrn kväll ändå (: Meen det blir nog kul ! Blir det dålig uppslutning av utfyllnadslagen (våra juniorlag) såå kanske jag t.o.m. får spela lite ! Hihi kaan ju hoppas iaf (A) 

Just ja, jag och mamma såg på "På spåret" ikväll, tantvarning redan där. Meen det värsta var ändå näär det var frågor om HÄSTAR, såå kunde jag BÅDA svaren, och ett av svaren kunde inget av lagen och veem jublar inte?! hoohohohoh, var länge sen jag kände mig såå tantig faktiskt ;p meen lite kul var det ju ! Kände mig duktigt smart o reta mamma för att hon inte kunde svaret hela vägen till Klippan ;) Vi var nämligen dit o dumpa loppissakerna samtidigt som vi hämta Hatte & Jacke. (: 

Nej nu ska jag bannemig sova, uppstigning oooom ca 7h ! :O Dessutom håller min telefon på o dör, vilket INTE är roligt ! Uups, beroende varning, skyller på att jennifer smittat mig (; laddaren är förståss istan o jag är som sagt i Sund,. damit ! 

En annan sak som förresten hände idag var att det knacka på dörren vid typ 11-tiden. Jag går o öppnar o där står vår granne o undrar om pappa är hemma. 

Hanna: Eh nää, han jobbar väl?!
Grannen: Nä han sa att han sku va hemma idag.
Hanna: Eh jaha?! Ja jag har inte hört att han sku va hemma. 
Granne: nåå men gå o kolla i vallaboden (aka min pappas "verkstad/förråd" där han alltid vallar skidor) iaf
Hanna: Går o tittar... o utbrister: pappa va gör du hemma?!? förresten så har du besök. 
Pappa: Vallar skidor förståss, o så går han o snackar me grannen. 

Nog känner man sig lyckad ibland alltså, hoho tur att det var en granne jag känt i evigheters-evighet iaf (; 

Orsaken varför pappa var hemma var att han & ett x-antal andra gubbar & ev gummor åker till Vasaloppet imorrn, loppet går på söndag o min pappa ska va med. Han var alltså hemma o förberedde skidor, typ tuuuusen par ! För tydligen finns det gubbar på 50+ som fortfarande INTE kan valla sina egna skidor, hoho

Det är inte första gången pappa är med utan på söndag blir det hans 11 lopp! Han startar i rad 3 o har start nummer 5860 (; Det brukar vara typ 14-15000 anmälda. Dessutom brukar pappa sluta kring 5-6000 plats av som sagt kanske 12000 som kommer till start. Nog är han allt lite duktig, jag är rätt stolt över honom (: 


Nej det är inte myror, utan skidåkare ! Så däär ser det ut när Vasaloppet är i gång ! 
Bild: google.

NU sängen ! 

UPDATE: hehe var visst väldit trött när jag skrev detta, min far brukar inte sluta 5-6000 utan runt 3000 plats ! :D

// glassflickan ",

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0