Först prov, sen shopping !

Det går faktiskt bra att plugga idag, jag fick snabbt svar av min mattelärare & jag fatta direkt vad jag missat, en konstig regel förståss -.- Nåja, nu kan jag den iaf ! Bra det ! ^^,

Meen gud vad mycket jag har kvar ! :O Usch o tvi vad jag känner att jag inte kommer hinna att gå igenom allt. Såå jag tänker faktiskt göra som så att jag repeterar och koncentrerar mig på det som jag faktiskt är bra på i matten. För det känns liksom mer värt att reptera sånt jag kan men har glömt än att börja med sånt som jag är rätt kass på men jag ska försöka hinna med så mycket som möjligt iaf ! Nu känner jag iaf att jag kan allt som har med polynom & 1a grads ekvationer att göra ! Tjoohoo ! 

Jag ska alldeles snart packa o sticka in till stan ! Ska se på Bones och sen läsa klart hälsa boken o sen sova. Jag har förresten beslutat mig för att jag ska unna mig att beställa hem lite kläder när jag avklarat proven ! Och så ska jag ta tag i och lägga upp grejjerna på marknaden också, ska göra det först kanske så känns det bättre o beställa sen ! ^^, Men unna mig saker det ska jag, för detta är förbanna inge kuul alls ! Åååh vad jag längtar till fredag kväll!



Delar av detta kommer jag med största sannolikhet att klicka hem ! (:

Nej nu måst jag sätta fart om jag ska hinna me till 9 ! Hejjhejj !

// glassflickan ",

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0