Innebandyns dag, möte & teater !

Innebandyns dag igår var chill, riktigt chill ! Det enda vi behövde göra var att sitta där, och jaa, sitta där :p haha vi satt vid ett bord och skulle informera om if fram meen jag tror knappt någon förstod det så inte behövde vi göra särskilt mycket :p haha meen såklart var vi inte många från föreningen där ändå, säkert 10pers hade skrivit att dom sku komma och jaa, det var jag Jens & Julia där ! Och Krille förståss :) Elin kunde inte komma me eftersom hon var förkyld stackarn, så det är förlåtligt (:

Vi åkte efter semifinalerna, eftersom det knappt var folk kvar då men finalen skulle spelas mellan Vårdö och Vikingaåsen ! Hejja Vårdö! Kul var det att Vårdö tog sig dit, Sund hade tyvärr åkt ut redan när jag kom dit. I semifinalerna spelade både Vårdö o Vikingaåsen mot Ytternäs, dom hade 2 lag med och båda fick spö i semin ! Häärligt, hejja landet ! :D

Efter innebandy skjussa jag hem Julia & for o hämta Jennifer :) Vi for o åt o sen på möte ! Det är inte länge kvar till Irland nu, längtaaaaar! :)) Det ska bli jättekul, ser jättemycket fram emot det ! Sofi du får ringa om du vill ha info, vi har fått ett preliminärt program !

Sen åkte jag hem o då va Boman & brorsan hos mig så jag skjussa Boman till Vikingahallen och så åkte jag o Svante hem, käka snabbt middag & sen vidare till Klippan för att jobba på teatern ! (: Det var premiär och allt gick bra, nått litet missöde med blommorna som regissören inte märkt men tror det löste sig. Jag och Svante fick dock göra ALLT då vår kära ordförande TITTADE på teatern istället för att jobba ! -.- Men det gick bra iallafall & publiken var nöjda :) Så nu blir det massor av jobb framöver, men nästa lördag ska jag dit o titta själv ! Jag fick fribiljetter som jag gett åt mamma & pappa och jag & Svante får gå gratis eftersom vi jobbar (:

Jag sov i Sund o dagen spenderar här (: Ska precis gå & rulla köttbullar, sen lite finskaplugg, promenad med mamma & sen väntar en fin söndagsmiddag ! :) Vädret är toppen & det är äntligen sommartid ! NU är nog våren äntligen här (:

Tjingeling !

// glassflickan ",


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0