Måndagsplaner !

Klockan är lite över 12 o egentligen borde jag nog sova, börjar äntligen känna mig lite trött ! Jag har iallafall bestämt mig för att fara på Zumba imorrn, det är lunchpass o bara 45min långt. Åker jag själv till gymmet stannar jag dubbelt så länge. Så satsar på ett enkelt, kul pass istället ! Förhoppningsvis känner jag inget i knät imorrn, OM jag mot förmodan gör det så åker jag , testar försiktigt och går det inte är det bara att fara därifrån. Inte mer med det. Så blir det ! 

Det är bra att passet redan är klockan 12, för då har jag en orsak att stiga upp ! haha Efter passet ska jag åka o handla , sen är det plugg som gäller ! Minst 2 lektioner (dvs 2 läspass x 45min) måste tvinga mig själv för att det ska bli av känner jag. Inge kul när det är så meen what to do?! Proven närmar sig även fast jag inte läser. Jag ska läsa minst 2 kapitel i första hälsaboken ( ca 40 sidor kanske) ska börja lugnt såå kanske det inte blir så jobbigt. Sen ska jag börja plugga matte också ! Måstmåstmåst ! 

Sen är det innebandy 18-19.30 och sen kommer mamma o så ska vi gå igenom det sista inför ons-tors då jag vikarierar henne (: Mamma är mer nervös än vad jag är ;p Jag har inte så många lektioner ändå eftersom 2 timmar så ska jag bara övervaka prov och sen har dom läsvecka i skolan denna vecka ! Awesoome, för då kan jag läsa ut min bok jag håller på o läser ! Och det skulle vara bra, för då kanske jag har mer motivation till att läsa hälsa istället :P Får iaf inte börja på nån ny bok ! Det får ske sen när proven är över (: 

När mamma åkt såå ska jag försöka plugga lite till, vi har fått instuderingsfrågor till Hälsan så ska göra dom till kapitlen jag läst har jag tänkt ! (: Måste verkligen plugga nu, har bara 2½ vecka kvar till realen & matten ! Och före det ska svenskan & engelskan skrivas, inte för att jag pluggar på dom meen de tar ju tid att skriva dom ändå ! (: 

Nej nu blir det sängen, nattinatti ! 

// glassflickan ",

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0