Massage ! <3

Åh vad jag älskar att få massage, om jag blir rik nån dag ska jag gå oftaoftaoftaaa ! hihi Dessutom går jag till ålands bästa ställe också, dom på Massage NU är såå snäll, rara o framför allt duktiga ! Man känner sig så speciell o välomhändertagen när man åker dit. SÅ det kan jag rekommendera ! :)

Idag var jag till den manliga som jobbar där, Bo-Erik tror jag han heter & han var HELT suverän ! Vissa tjejer vill inte gå till manliga och sist jag var så valde jag den kvinnliga, Pia meen nu så fanns det bara eftermiddagstider med Bo-Erik o jag ville inte åka dit på morron så. Dessutom är det bra att prova på andra massörer, o inte bara gå till en och sen hålla sig dit. Man behöver prova olika först för att se vem som passar en själv bäst.

Nu är det rätt länge sen jag var till Pia, 7 oktober fick jag veta såå jag har lite svårt att minnas skillnader meen Bo-Erik tog i hårdare skulle jag vilja påstå men så mycket annat kan jag inte komma på. Visst är det ju personliga skillnader meen inte några större grejjer. Så gillar man när dom verkligen tar i så är Bo-Erik att föredra :)

Jag måste erkänna att jag var lite nervös innan eftersom jag skulle till en karl meen det gick som sagt bra. Han är finlandssvensk och jättetrevlig ! Han fick mig att känna mig helt avslappnad och bekväm :) Dessutom såå massera han mig i 1h fast presentkortet bara var på 50 meen han hade så lång lucka till nästa sa han ! haha härligt snubbe ! :) Har man en gång börjat att gå på massage, jag har nu varit 2 ggr med ca ½års mellanrum tror jag det är svårt att sluta, det är såå skönt & även bra för kroppen ! Tror jag ska unna mig att gå efter jag sommarjobbat klart ! När jag kanske känner mig lite rik ! ^^

Det härliga med dom på MassageNu är också att dom skriver ner i sin "pärm" var man är spänd, var personen behöver massage mest osv. Jättebra ! Bo-Erik hade full koll på hur det var med mig sist :) Så på det sättet spelar det inte heller någon roll vem man går till ! (: Förra gången var det mest axlar & nacke meen nu var jag mycket spänd i korsryggen och framför allt var jag mindre spänd i baklåret, dvs jag har slutat att sitta med benen i kors ! :D Framsteg ! Sen var heller inte höger axeln lika spänd som sist, meen så har jag inte gått iskola o burit skolväskan lika mycket heller så :) Så tack mamma & pappa för massagen, helt underbart var det ! 

Nu har jag precis käkat middag, tacos ! Men var tydligen inte så hungrig, det blev en massa över trots att jag bara tog lite av varje, hehe och om kanske 1h ska jag fara till Sund för vi ska skypa med Bob inför USA. Har dock inte tänkt ut nå frågor meen det kanske kommer när vi väl snackar med honom :) Sen blir det bara chill innan sängen, för imorrn är det tidig uppstigning ! Båten går 08.00 ! (:

// glassflickan ",

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0