Orkar inte mer !

Plugga alltså, är helt sjukt trött på det ! :o det går bara inte att sitta o läsa?! Läser samma mening om och om igen o fattar inte ändå. Blööö ! 

Så det blir bara att kämpa mig igenom boken 2 ggr dvs har halva kvar, och sen häftet så mycket jag hinner. Nu är klockan just halv 7 och förutom att ha pluggat såå har jag faktiskt varit ut på en ca ½h promenad till toner av glassbilen som förståss var ute här i närheten samtidigt,. -.- Tyvärr var det fortfarande mycket is kvar, även fast det fanns bitar på 60-70m helt utan. Snaaart kan jag fara ut & springa, snaaaart ! ((: 

Men innan dess är det ju detta förbannade prov kvar, usch ! Orkar inte , vill inte , pallar inte plugga meer ! MEN det är bara ett kvar iaf, bara ett kvar ! Och jag ska grejja't ! Det är bara o bita ihop o plugga nu, en stund itaget. 

haha oj vad osammanhängande detta blev, vi kör en sammanfattning:

-Jag orkar inte plugga ! 
-Jag var duktig o va ut på promenad ! Dock var glassbilen i närheten o störde mig i mina djupa funderingar kring livet, lr iaf kring mina spekulationer tills när jag kan börja jogga ! 
-Jag orkar verkligen inte plugga ! 

Tänk om jag sku va duktig o plugga en stund nu då?? Kom förresten på att jag aldrig i livet pluggat såhär intensivt, såhär mycket och ändå inte fått toppbetyg., it beats the hell out of me ! Det skulle ju va liite lättare att plugga om det faktiskt gick riktigt bra, menmen. Inget att göra åt ! Bara gå o vänta o hoppas på låga poänggränser ! ^^

Plugga var det ja, sen ska jag äta efterrätt i form av Ben & Jerry's cookie dough ! Mums ! 

Förrsten är jag mycket pepp inför imorgon kväll, klassfest står på schemat & min klass är bäst ! Det kan inte bli annat än askalaskuuuuuuL ! :DD

// glassflickan ",

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0