Tidig uppstigning !

Jepp, imorse lyckades jag komma ur sängen redan 9.15 ! Vilket är otroligt imponerande då motiveringen till uppstigningen var att hinna plugga mera ! Så jag har redan hunnit läsa halva boken, och dessutom diskat endel ! Sköönt ! Nu ska jag precis läsa klart boken och sen ska jag antingen spela lite fiol eller gå ut på en promenad ! 

Planen är att hinna igenom boken 1 gång till innan middagen, och sen en gång till ikväll ! Och förutom boken så ska jag läsa häftet ett varv som en sista genomläsningen på alla kurser i kortformat ! (: Sen hoppas jag att det räcker bara, helt enkelt ! 

Så detta blir allt annat än en social dag, men det är SISTA studentskrivningen imorrn, SISTA ! Ååh va härligt det är att kunna säga det, för sen är allt över ! Jag själv har ju finskan kvar men den är ju bara en kurs, inget heltäckade sjumilalångt studentprov :) 

Nej nu ska jag leta upp en bild till bildlistan och sen fortsätta plugga ! Men hälsan är intressant, och det är definitivt jag på något sätt vill jobba med i framtiden ! :)

// glassflickan ",

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0