Trött, tröttare, tröttast, Hanna !

Ja usch vad trött jag är idag :O Och jag förstår inte riktigt varför :S Jag gick o la mig vid halv 12 ungefär igår, och somna direkt ! Så jag sov minst 7h ! Sen har jag jobbat 8.30-13.30 idag och deet tog på pga att jag har haft en förbannad huvudvärk mer eller mindre hela dagen :S Dessutom va ungarna, speciellt en viss tjej som jag hade 2 lektionerna sjuuukt nojsiga idag ! Inte alla, men 8orna !:O Jisses alltså. Det är nått jag lärt mig iaf, 7:or är snälla o medgörliga, 9:or är chill och 8:or nojsar ! Inte alla, men det räcker med att NÅN börjar såå hakar alla på,. bööh. Skulle INTE vilja ha 8or 6lektioner/dag. Jag har haft 2 och det har varit fullt tillräckligt !

Detta resulterade i att jag efter skolan , var helt förbanna slut :O Huvudet dunka. Jag åkte direkt till Sund för att hämta en religionsbok som jag lovat att Maria ska få låna, och sen stanna jag bara en kort stund, mata katterna o sen satte jag mig i bilen för att köra in till stan igen. Jag brukar inte tycka att det är trögt, långt osv från mamma & pappa till stan meen idag var det sjukt jobbigt att köra ! Mina ögon villa bara åka ihop o trött var jag samtidigt som huvudet dunka ! Jag villa baara komma fram !

När jag väl kom hem hade jag direkt tänkt lägga mig o vila en stund, men hamna förståss framför datorn, as usual ! Meen vid 4 var det kört :S Jag var helt förbanna slut ! Så jag lade mig i sängen för att vila, huvudet dunka o kroppen skrek efter sömn ! Men jag förstår inte varför :S Hur som helst så blev det ingen kort utan en 2h vila ! :O Vaknade vid 6 och var alldeles genomsvettig :S Jag trodde ett tag att jag eventuellt hade feber också, men jag tyckte inte att det kändes som det och smarta jag har fortfarande INTE införskaffat en termometer än. 

Nu har jag ätit middag, kyckling strimlor & ris, huvudvärken är kvar men jag känner mig iaf lite piggare. Skönt är att jag är LEDIG imorrn ! Har ingen annan tid än matchsamlingen kl 18 att passa ! Såå skönt ! Ska trots det verkligen gå o lägga mig i TID. Och hoppas på att denna trötthet o huvudvärk är min kropps sätt att säga att jag behöver sova mer, trots att jag tycker jag skärpt mig på sistone ;S 

Men bara för att jag är ledig så innebär det inte att jag har saker jag MÅSTE göra:

-Städa akvariet !
-DISKA ! (har varit superlat/trött varenda dag på sistone, så disk har jag HELA tiden! )
-PLOCKA ! Lägenheten börjar se ut som ett bombnedslag nästan ! 
-Gärna dammsuga
-Fixa Lillemors kort & en liten present
-Plugga hälsa & matte !
-Gymma ! 

Detta innebär att jag inte heller kan ligga o dra mig hela dagen, så en tidig natt ska det bli ! Matchsamlingen är 18. Får jag lite extra energi ikväll, (haha man kan ju hoppas) så ska jag plocka/diska lite ! För jag MÅSTE göra nått , nu !

För nästa vecka sätter proven igång ! Visserligen har jag "bara" svenska o engelska nästa vecka men veckan efter såå smäller det ! Och det innebär att jag bara MÅSTE ta tag i pluggandet ! Jag har iaf fått lägga det sista av finskan efter proven, sköönt ! 

För som det ser ut nu så ligger jag grymt mycket efter i mitt pluggande ! Eller efter o efter, men efter i mitt planerande iaf ! Och helgen är så gott som fullbokad,. damit,..

Fredag matchsamling 18, så matchen börjar kanske halv 7, 7!? Och tar säkert 1h att spela. Efter matchen åker jag till Sund och borde då plugga nån timme. På lördag ska jag vara 9.30 ute i Vårdö för att ta del av Leaders utbildningshelg, som egentligen börjar på fredagen och rimligtvis hade jag kunnat vara där från 12.30 och framåt ett par timmar, men jag pallar inte att köra fram o tillbaka för nån timmes skull. Det tar 45min från mamma & pappa dit, det innebär att det tar en evighet till och från stan. Det är inte värt det helt enkelt. Egentligen skulle jag inte orka dit på lördagen heller, men måste man så måste man. 

Programmet på Vårdö slutar ca 14.30. Då åker jag till Sund, förhoppningsvis pluggar en stund, äter middag för att sedan vara på Solbacka 17.30. Vokalisten börjar 18.00 och jag hoppas den håller på alltför länge. Sen blir det tidigt i säng för att orka upp o plugga på söndagen ! Och på söndag är det full fokus på essä som gäller, för den skriver vi på måndagen ! Sen är iaf svenskan helt klar, sköönt ! Därefter är nästa drabbning på fredagen, onsdagen och fredagen igen. Jo jag kommer ha att göra dessa dagar framöver, helt klart ! 

Dessutom är semifinalen nästa vecka, som vi KOMMER att spela för vi ska vinna imorrn! Såå där är ännu en grejj att hinna med. Just nu känns det som att jag håller på o drunknar i allt som ska göras. Det kan ha o göra med att jag är trött o huvud fortfarande inte känns 100%. Så därför hoppas jag på en lika effektiv dag imorrn som det var igår. 

Nu är klockan 8, och snart kommer Maria efter boken. Känner jag mig själv rätt såå kommer jag sitta o se på 2½men i en timme nu meen sen ska jag tvinga mig själv till att diska en stund ! Jag bara måste ! 

Hoppas ni andra får en fin helg, jag vet inte hur mycket jag kommer hinna uppdatera meen ni lär ju märka. För att orka med allt har jag iaf jättebra musik. Har laddat ner fina låtar som fina Miina sjunger ! Bl.a Utan dina andetag, du är aldrig ensam och ett par till. Den bruden kan verkligen sjunga så att man berörs ! (: 

Nej om jag skulle lägga ifrån datorn en stund nu då, och slökolla på tv iväntan på Maria. 

Häjjhäjj ! 

// glassflickan ",


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0