Benhinnor, gym, plugg & planer !

Det tar på o skriva prov hela dagen, var helt slut på träningen ! :o Men ack så häärligt att få spela ! Jag har inte känt nått i mitt knä på sistone, (Y) Meen däremot har jag känningar i benhinnorna :( Jag tror & hoppas att det är pga löpbandsträningen såå jag ska chilla med den nu och hoppas på att snön försvinner så jag kan jogga ute istället! Jag känner ändå att jag har hyfsad kondis, har orkat bra på matcherna ändå så ! (: Vill inte göra benhinnorna mer upprörda än vad dom är. 

Imorrn ska jag till gymmet igen, det har varit dåligt med det på sistone meen imorrn är det dags igen ! Ska för första gången köra EGET program ! Eller egentligen är det mina "favorit" övningar från förut :p Har tänkt skriva ner och göra ett seriöst meen det får bli efter proven är över. NU ska jag köra det jag kommer ihåg, och tycker är "roligt" för att jag ska kunna ta mig dit överhuvudtaget ! (: 

Så imorgon är det pluggapluggaplugga (ska stiga upp SENAST 10) både hälsa & matte ska det bli ! Sen ska jag då som sagt till gymmet också och sen efter middagen kommer mamma och så ska vi kolla på USA flyg ! Nice ! Sen är det dans som gäller, med vikarie dock eftersom Erica stackarn har opererat sig och sen åker jag till Sund för imorrn ska mamma och Elisabeth sova här. Ska även diska och reda upp så det ser bra ut (; Och bädda åt dom !

Så därför ska jag så småningom gå och sova också, är sjukt trött ! Kunna inte sova igår, sjuukt jobbigt ! Vakna massor av gånger också,. så ska ta igen det inatt !

Förresten var mamma hit en snabb sväng ikväll & jag fick en fin blå/genomskinlig vas som hon fyndat ! Såå fin ((: Börjar nästan få många nu ! haha meen det är bra o ha ((: 

NU ska jag se klart på Familjen annorlunda, sen diska en vända innan det blir sängen! Nattinatti !

// glassflickan ",

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0