1 maj !

Vårens dag, arbetarnasdag, eller helt enkelt en vanlig söndag. Valborg blev iaf helt lyckat. Vid 12 tiden åkte jag ut till Eckerö för att baka munkar med min syster, måste väl erkänna att det var första gången jag gjorde det , hehe meen inte så svårt som jag trott ! (: Munkarna blev iaf goda och jag fick med många hem ! Fick även träffa syrrans särbos familj för första gången, trevligt ! Sen åkte jag hem , hämta Svante och så åkte vi direkt till stugan bara för att få reda på att mamma o pappa ändrat sig o bestämt att vi sku grilla hos grannen istället eftersom det blåste så mycket hos oss o så blev det. Pga blåsten blev det heller ingen brasa så vi kollade på firande från Vårdberget, Åbo istället och såg min andra syster på tv (: 

Sen åkte vi o hämta Boman, brorsans lagkompis som bor på Vårdö och styrde sen kosan hem. Resten av kvällen chilla vi bara, ett tag var jag sugen på att höra runt bland icke så nära vänner vad folk syssla meed meen jag var trött o stanna bara hemma. 

Idag har jag firat arbetardagen med att göra så lite som möjligt (; jag har iaf fotograferat o äntligen satt in annonser om spegeln o sminkbordet på marknaden.ax och så borde dom komma i tidningen på onsdag ! Det skulle vara såå skönt o bli av med dom ((: Sen har jag o mamma invigt vårsäsongen på balkongen med varsin skål glass o sen inte så mycket mer. Jo har tagit reda på telefontider o nummer till pastorskansliet, för det är tydligen ett ämbetsbevis jag ska ha o skicka in.

Mamma har även kollat igenom studentgästslistan så nu har jag ännu ett par namn med där men nu borde jag fått med alla, +- så landar antalet inbjudna på ca 50 pers. MÅSTE fixa inbjudningarna i veckan. + ansökningarna. Men bara mina referenser svarar, jag får de sista intygen kopierade samt ämbetsbeviset fixat så ska det nog ordna sig. Ska sätta mig ner o börja skriva ikväll, är nog lättare bara man kommer igång. 

Nu ska mamma o jag precis äta middag (pappa o svante är swe , svante har bortamatch) och sen ikväll ska jag ut o springa samma runda som i fredags ! Ska se om det alls känns lättare, haha knappast men man kan ju hoppas ^^ Sen drar jag till stan så småningom, har fortfarande inte fått jobbschemat över maj meen förhoppningsvis trillar det in imorrn, tror chefen har sista semesterdagen idag så. Eftersom jag överfört bilder idag för att sätta in annonserna såå kommer troligtvis inlägget om Irland ikväll med lite tur o ork från min sida ! :)

Det var allt för den här gången, tjingeling ! 

// glassflickan ",

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0