½h till måndag !

Och jag känner ingen ångest, stress eller liknande ! Tänk vad skönt (: Det blev ingen joggingtur ikväll, det blåste massor o med en näsa som fortfarande rinner så försvann känslan av en rofylld joggingtur ganska snabbt. Istället gick jag på en promenad, började längs byvägen, vek av på en mindre o kom snabbt in i skogen, häärligt ! Efter att ha vandrat längs en skogsväg kände jag för att gå upp på berget o blev som alltid besviken då man har NOLL utsikt pga skogen, suck. Därifrån gick jag sen när en annan väg o innan jag visste ordet var så jag ljus, dvs att skogen fick ett slut o nyfikenheten tog över o jag befann mig helt plötsligt vid en åkerskant. Och INTE den jag trott iaf ! haha inte ens skogen är oändlig (: Tog lite bilder som jag SKA visa nån dag (: Jag vet att jag är dålig på att visa bilder, men ingen klagar heller?! haha såå då kommer dom när dom kommer :)

Efter promenaden chillade jag en stund, mamma läste utkast till studentinbjudan o efter lite korrigeringar blev vi nöjda, än så länge iaf ^^ Därefter packade jag ihop o styrde kosan mot stadens sus o dus, på vägen stannade jag vid kyrkogården o tände ett ljus för farfar, det var exakt 4år sen här för nån vecka sen men jag hade inte tid då. Nu känns det inte direkt som igår du fanns med oss, men när man tänker tillbaks på fina minnen så saknar jag dig lika mycket ! <3 

Väl istan kollade jag på Bones o sen medans "Det blir bättre" rullade tog jag tag i mig själv o vek ihop tvätt o plockade. Men jag hörde ändå hennes hemska, men sanna historia. Obegripligt att folk har levt/lever/kommer att leva under såna förhållanden ! Nej fy, stå på er kvinnor ! Vi kan inte låta oss bli nedtryckta av män på det där viset ! 

Nu har jag precis diskat till tonerna av Steel fms söndagslista, fina lugna o stämningsfulla låtar ! Ska bara äta lite nu, sen se på ett avsnitt av SATC, hihi har äntligen tagit mig tiden att börja ta ner säsong 1 från nätet, har visserligen nog sett dom avsnitten meen ska man börja ska man börja från början ! :D 

Imorrn ska jag leta på stan efter färgpatroner, gå till banken, gymma, försöka tvätta (om inte stugan är bokad dvs), handla lite och reda upp & plocka ! Tror det var allt, haha känns som jag kommer stressa ihjäl mig ^^ Jo, fixa ansökningarna ska jag göra ! Och leta upp pappren som ska kopieras o skicka hem dom med mamma när hon kommer, tillsammans med vågen! Usch, vill inte ha den här, jag bara stirrar mig blind på siffror då ! haha :)

Nu lockar SATC, nattinatti ! 

// glassflickan ",

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0