Älskade träningsvärk !

Åh vad underbart det är med träningsväääärk, not ! Men den jag har idag är helt okej, den är inte "80+" utan snarare "60+" kanske, haha så jag känner mig alltså. Jag har alltså bara ont ibland, inte konstant minsta rörelse utan bara när jag reser mig upp, inte varje steg jag tar. Så det är nice ! (: 

Idag var jag som sagt o fikade med Selinda, o innan jag mötte upp henne var jag till banken o så kikade jag efter morsdagspresent till mamma, pappas present till henne min har jag redan fixat ! :p Min pappa är världens bästa, men det här med att komma ihåg o fixa presenter är inte hans starka sida (: Det finns en orsak till varför det är jag o Sofi, o numera jag eftersom Sofi bor i Åbo som fixar Tildas o Teres presenter , julklappar osv ^^

Hur som helst, tittade lite men hitta inte riktigt vad jag sökte, sen mötte jag upp fina Selinda o så gick vi o fika på bagarstugan (: Pratade om ditt o datt , mycket trevligt :) Tack för idag ! Sen gick jag o handla, o så till Leader för att skriva under protokollen, som jag nästan glömt (A) hehe hade en mycket trevlig pratstund med Simon där, haha det är allt en kul kille det iaf :) 

När jag kom hem sen så satte jag direkt igång med att laga pajen o när jag bara hade o slänga den i ugnen så kom mamma (: Pajen blev riktigt god o till det så drack vi varsin kopparbergs, nice ! Sen lekte mamma hockeykommentator en stund innan hon åkte för att hämta min bror. Det är lite kul, mamma är då inte en sportig person egentligen, men när det kommer till hockey så sitter hon fastklistrad o har då alltid nått att säga om allt som händer ! håhå

Nu sitter jag bara o chillar, chattar o ska småningom om ca ½h dra ut o jogga en sväng. Det är lite småkallt o ruggigt meen nog överlever jag, vill gärna bli av med träningsvärken så (: Sen ska jag försöka pyssla med lite kort , har 2 födelsedags + ett morsdagskort att göra. Sen vet jag väl inte om det händer så mycket mer, jo ska skriva på ansökningarna o diska. Woopidoo ! Meen något glädjande är ju faktiskt att den ena är klar ! Ska bara skriva adress, kommun o jaa,.. jag vet ju inte vad jag ska skriva,... Kvällens mål är iaf att skriva vad jag vill använda utbildningen till, det kan ju inte va så svårt bara man sätter sig ner o funderar. Nej nu ska jag sätta fart ! Måste ju leta fram lite mer kläder att ha på mig nu, heippa hejjj!

// glassflickan ",



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0