Dåliga nätter,..

Jag förstår inte ! Varje natt nu, ett par irad iaf såå kan jag inte sova ! Jag ligger o vrider o vänder på mig hur länge som helst, ger upp o läser nån gammal tidning o försöker sen igen vilket efter ett tag ger resultat. Men det är sjukt jobbigt ! Speciellt eftersom jag igår var riktigt trött, jag gäspa massor o kände att YES, ikväll kommer jag somna direkt, men icke. Bläbläblä ! Inatt så sov jag dock desto sämre, vaknade vid halv 7 pga att jag måsta gå på toa, det brukar jag inte göra (vakna av det alltså, inte gå på toa) så det innebär att jag inte sov särskilt djupt alls.

I vanliga fall nu så har jag inte brytt mig meen sen imorse, vid kvart i 10 så ringde chefen ! Hon hade tydligen kommit tillbaka första dagen idag, påsken hade tydligen inte inräknats i hennes semester?!, jaja meen hon villa ha mig på jobb idag, imorrn o på måndag. Hon hade dessutom messat, halv 9. Som att jag sku vakna av det!?! haha meen hon fråga iaf om det var möjligt med såhär kort varsel o jag sa att jag inte kunde idag, hade planer (vilket jag nog liite har iaf (A) men lovade komma imorrn o måndag. Och jag som mest sku få jobba helger?! haha yeah right ;p meen jag gillart :D 

Så hur jag i hela fridens namn ska komma upp till att va på jobb 9 imorrn?! Med min dåliga sömnrytm, det vet jag inte. För eftersom jag sovit dåligt så har jag ju sovit länge på dagarna också, idag steg jag upp kvart över 12, eh inte bra alls... Nåja, inte mycket att göra åt. Får försöka trötta ut mig själv ordentligt idag bara, haha eller nått. Dagens plan är iaf att: 

-Gymma
-Handla
-Fixa födelsedagskort & morsdagskort
-Besöka faster o ge försenat kort
-Hämta o vika tvätt
-Städa klart , dvs badrummet o hallen
-Kolla efter pappas morsdagspresent till mamma
-Spela fiol 

För kvällen har jag inte planer, sköönt ! Eller det blir att besöka min faster meen jag har inga spikade tider att hålla o dagens träning blir bara gymmet :) Jag hade tänkt jogga också meen det planerar jag att göra imorrn istället. 

Just ja, jag fick ämbetsbeviset idag också ! Och en liten lapp där det stod: 

"Eftersom vi hade felregistrerat din adress får du intyget gratis. Ursäkta misstaget" 

Såå nu slapp jag den kostnaden, har ingen aning vad det kostar meen jag slipper betala iaf ! Nice ! :) På tal om pengar så ringde en dam o villa köpa spegeln igår, hon visste inte när hon kunde komma meen hon sku ta den ! (: Nicenice ! Och just ja, skattedeklarationspappren kom för kanske 1 vecka sen?! Och jag får drygt 200€ tillbaka ! Fint det , är nöjd så länge jag slipper betala :)) 

Nej nu ska jag börja plocka ihop kläder till gymmet, annars hinner jag aldrig med nått idag, då halva dagen redan gått -.- 

Hejjhejj ! 
// glassflickan ",

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0