Fredag, lördag !

Ja , igår kväll var jag alldeles för trött för att orka skriva nått o innan dess hade dagen gått i ett kör. Dagen började alltså med att jag jobba på ghs, hade gympa o såå kul var det ! åh vad jag älskar gymnastik ! Fastän jag hade en halvt tråkklass meen jag lyckades tillslut få alla att vara med o de tyckte nog att det var roligt också :)

Sen hade jag en timme biologi, lr jag o Alexandra hade det tsm :S vet inte om det blev nå fel där meen chill var det iaf :p Därefter en timme matte o slutligen fysik. Jaa, jag kan ju inte påstå att jag förstod så mycket av vad dom skulle göra meen Mathias o Victor hade blivit visade så dom höll i stora delar av lektionen ^^ Sen demonstrera dom ett projekt för mig , en dator i matolja ! Wtf?! Meen det funkar tydligen, inte särskilt snabbt osv meen det funka ! haha nog kände jag mig lite lost när grabbarna stod där o berätta om processor hit och dit blabla ;D 

Fysiken blev min sista lektion o det var nog skönt det ! För när jag kom till stan o sku vila en stund innan fiolen så var jag verkligen HELT slut?! Vet inte om det berodde på lite sömn, surret på skolan lr nått helt annat. Men jag höll på o somna men släpade mig sen upp o iväg på fiol. Min sista privata fiollektion, lite vemodigt men helt okej känns det. Hade däremot en helt ny lärare, haha Sen var jag o hämta Jennifer o så for vi o käka på nikolaj. Det blev kycklingfilé med ädelostsås och pommes, gott var det ! ((: 

Därefter var det mera fiol innan jag styrde kosan mot Sund. Nu hade tröttheten o huvudvärken smygit sig på och de var tungt att fara till klippan. Men jag tog mig dit, o låg på soffan o kika på satc ;D o sen stack grabbarna tidigt så jag fick fara hem o sova ! Sköönt , det tackar jag för ! :))

Imorse steg jag upp halv 9, åt frukost, skjussa brorsan o boman o for sen på jobb. Kom dit redan 20 i 10, bra o va ordentligt i tid ibland (y) Träffade på Anna så jobba med henne eftersom det stod på listan att jag sku va där jag behövdes mest ;D Eftersom det är pokerturnering i casinot så var ALLA utom ett stannare, blää hatar o knacka på o klampa in hos folk ! Flertalet öppnade dörren i kalsonger, nån låg o sov när vi kom in osv. Uups ! 

Imorgon är det tvärtom istället, då reser ALLA. Pust, kommer bli jobbigt. Meen då har man o göra iaf :) Och så är det ju söndag, d.v.s. inga problem att jobba övertid (; Resten av kvällen blir det chill, gissar att jag inte orkar göra så mycket :) Jag har dock inte fått reda på om jag jobbar på mån, vilket är irriterande. Så jag satsar på o va ledig, hör hon inte av sig lr om det står nått imorrn så gissar jag på det ! Vad annat kan jag göra liksom?! Anna hade dock fått schema för resten av maj o halva juni, hoppas hon kommer ihåg o ta med det imorrn så får vi se vad det står på mig :) Jag vill nog jobba nån dag, men helst inte mån. För sen är det student o sen USA så :p

Nu ska jag strax sova, har varit på kalas till Lina ikväll o inte så mycket mer. Sköönt ! Väntar bara på att Satc säsong 3 ska laddas klart, hehe jag kan dock inte bestämma mig för om jag ska fara en sväng till klippan imorrn lr ej, vad som är bättre. Att komma o iaf visa att jag kommer en stund lr skita i det eftersom dom blir sura över att jag måst fara. Hmm, ska nog sätta klockan på ringning o då avgöra hur pigg jag känner mig för det första :) 

Nattinatti ! 

// glassflickan ",

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0