Kontrakt !

Jepp, rubriken säger allt. Jag fick idag ett kontraktsförslag på mejlen från nya klubben. Självklart ska jag personligen skriva under det men lika bra att läsa igenom och sånt att allt är klart så går det smidigare sen. Det verka vettigt tyckte jag meeen ska ändå se ifall jag sku kunna få Nicke lr Ted lr nån annan med erfarenhet att kolla igenom det, sku kännas bättre. Det enda jag sku behöva diskutera med dem är kontraktsperioden. På kontraktet står det att den är 2år, linjen jag ska gå är 1årig. Självklart skulle det kännas snöpligt att bara spela 1år i klubben, det är ju ingenting meen jag undrar ändå hur jag borde göra. Tänk om jag INTE trivs?? Tänk om jag vill byta?? Då har jag bundit mig för 2 år ! Nää, måst nog ta o snacka med Nicke lr Ted om sånt härnt, om det brukar vara okej att bara skriva för 1år eller om man måst skriva för 2 men att det inte är så svårt att upplösa. 

Annars ikväll så var jag ju till avancia, och det gick bra ! Sen hämta jag boysen o väl hemma kolla vi på stafettkarnvalreportaget som kom på tv ! Nostalgi ! Och så fick vi se när skolans pojkar tog guld, helt Jonathans förtjänst ! Duktig han är ! ((: Snabb som sjutton !

Därefter gjorde jag ett försök att reda upp huset, delar av det iaf. Mamma har fått tennisarmbåge, och vi vet inte om den kommer bli värre lr bättre inom den närmsta framtiden såå jag kommer nog måsta hjälpa till massor eftersom syster S inte kommer hem så tidigt. Menmen, så länge jag inte jobbar så går det ju bra. Jag mejla igår kväll, hon har fortfarande INTE svarat. Jag kan bra vara ledig meen det är ju jobbigt att försöka planera. Menmen. 

Imorrn ska jag fortsätta reda upp, ska fixa mitt rum och badrummet här upp tipptopp. Så är det bara att snabbt dammsuga i nästa vecka sen. Föör eftersom det är många släktingar man inte ser så ofta, samt vänner som aldrig varit till mina föräldrar förut såå lär dom väl villa gå runt o titta. Men sån är jag också så :P

Nu är klockan just halv 12, ska fixa mig o lägga mig o sova. Morgondagens planer är alltså städa, reda upp, plocka och sen på kvällen är det bodyjam kl 19 ! Härlapärla ! ((: 

Nattinatti ! 

// glassflickan ",

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0