Mulna tisdag !

Igår var jag som sagt o gymma, o jisses vad tungt det var :o nog märktes det att det var ett tag sen sist, igen ! Damit ! Måstemåstemåste skärpa mig ! Meen samtidigt är det skönt när det är tungt också, då känns det att det man gör har en verkan :)

Resten av gårdagen gick ut på att laga mat, tvätta, hänga tvätt, städa i allmänhet ! Och nu börjar det se ut som nån faktiskt bor här igen ;D Vackert så ! Fick även reda på att jag är skriven i MARIEHAMN ! Hon jag pratade med om ämbetsbevis ringde o sa det. Tydligen är det INTE ovanligt att posten gör detta fel när man vill ha tillfällig adress o inte byta hemkommun som jag ville. Ååååh ! Mamma blev arg o sku ringa dit o klaga idag ;D Såå hoppas nu det reder upp sig för jag måst få beviset snarast möjligt ! Mamma var alltså hit, o jag skicka hem en massa med henne ! Sköönt ! Har ännu en låda med grejjer hon ska få ta när hon kommer idag. Hon hade möte efter skolan så vi ska käka middag tsm sen, jag ska laga paj ! Ost o skinkpaj för att va exakt, länge sen jag åt det ! Ska bli supergott ! 

Just ja, jag börja fylla i ansökningsblanketterna igår också, duktiga jag ! Men ååh vad det är svårt, hatar när man inte fattar vad man ska skriva :S Måst höra med mamma idag o om inte hon vet så ska jag mejla min studiehandledare o boka möte med henne så får hon hjälpa mig. Men jag börja iaf ! Den ena är nästan klar, meen pga trubblet med var jag är skriven så kan jag inte skicka in den ! gaaah !

Idag steg jag upp just efter 11 o har hittills ätit frukost, chillat, hämtat o vikt in tvätt, städat åt fiskis och nu ska jag precis bege mig ner på stan ! Har ett par ärenden o så ska jag fika med Selinda ! :D Ikväll ska jag ut o jogga eftersom det inte är nån dans, vi har det imorrn istället så blir en träningsdag imorrn ! Nice ! 

NU måst jag rusa om jag ska hinna med nått innan jag ska möta upp Selinda ! 

Hejjhejj ! 

// glassflickan ",

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0