Pizza & breezer !

Fick bli min middag idag, niice och välförtjänt efter 7 dagars jobb i sträck ! Hotellet va som väntat idag, kaooos ! Meeen efter 6½h såg det bättre ut. Men är sjukt lycklig över att jag inte jobbar imorrn, gissar att jag inte gör det iaf ! För jag stod inte inskriven på schemat som Anna fått, enligt det så sku jag först jobba om nån vecka typ när jag är i USA ! Måste ta o mejla chefen imorrn, om hon inte hör av sig innan. Och som tidigare nämnt så har ju inte chefen hört av sig o sagt att jag ska jobba heller så :p Men Anna, Warini och Lak sku jobba och det är ju rätt många som varit lediga ihelgen så jag behövs nog inte imorrn, skööönt ! 

Funderar på att göra så lite som möjligt ;D haha nä men reda upp i lägenheten måste jag, samt handla och gymma. Ska höra vad Julia gör om hon har lust att ses :) Blir nog en bra dag ! Men FÖRST ska jag soova ut ;D Är dock redan trött så ska gå o lägga mig vettig tid för att inte förstöra min nyinförskaffade dygnsrytm ! (: 

Tror faktiskt att jag ska vattna blommorna, mata fiskis och sen plocka lite granna innan jag avrundar kvällen med ett par satc avsnitt ! Jo, så får det bli ! 

Nattinatti ! 

// glassflickan ",

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0