Sweet sunday !

Rubriken är en repris i favorit, har man dålig fantasi så har man :p

Hur som helst så har jag avklarat dagen smärtfritt, haha steg upp vid kvart i 10, duscha, åt frukost med syrran, snacka lite osv innan jag stack på jobb. Min tröga moder behagade då inte komma hit i tid så det snacket uteblev. 

Det gick bra på jobbet, gillar söndagar. Dubbelt betalat, avslappnad stämning eftersom det är lite gäster på hotellet och knappt nån personal eftersom restaurangen är stängd. Såå man får ingen färdiglagad mat meen man överlever :)) Såå jobbigt är det ju inte att ta med sig eget ;D

Efter jobbet for jag och handla, träffa Christoffer och fick snacka innebandy ! Sweet ! Alltid kul att prata med folk som verkligen är intresserade och som inte bara snällt står o lyssnar ändå :p haha även fast det uppskattas givetvis !  Därefter rensa jag telefonen, provade ut vilken bh som passa bäst till klänningen och sen åkte jag ut till Sund. Överlämna klänning till mamma för tvättning och strykning och telefonen till min bror. Fick även äntligen iväg ett par mess. Skönt att få lite mindre att tänka på ! 

På vägen ut kom jag på att jag inte tänkt på vad jag ska ha på mig senare på kvällen, alltså nån bolero lr nått såå ringde min kära syster såå hon sku ta hem åt mig ! Taaack ! Vi diskuterade även smycken. Utöver det så borde nu allt vara klappat och klart. Brabra !

Hemma diskuterade vi även hur vi sku fixa borden i trädgården, vad vi ska låna (bord o stolar) och lite sånt. Så jag känner mig rätt lugn :) Bara jag får boka in en handlingstrip med mamma och en med syster T så fixar det sig ! 

Messade bl.a. min gamla tränare Nicke ikväll och mejla kontraktet till honom. Bara han ger sin kommentar så ska jag mejla klubben igen. Så slipper jag bekymra mig om det också. Skolpappren ska också skrivas ut och postas meen postar dom med skolbetygen så det blir måndagen efter studenten. 

Imorrn ska jag försöka hinna till skolan och kolla mitt konto och ta därifrån på usb-minne om jag vill ha nått. Annars imorrn är det möte, varpå jag lämnar in kronorna som mamma gjort till midsommarstången, ett bekymmer mindre ! 

hååh, prata även med Nette ikväll, så nu känner jag mig säkrare inför helgen ! :) Ska bara komma ihåg o betala middagen så är allt inför det fixat. 

Så lite har jag fått gjort idag. Just ja, hitta min gamla pumaväska i Sund när jag leta fram en resväska som jag sen for och låna ut. Och snygg är den, puman alltså ! Ska börja använda den igen tror jag bestämt ;D

nu ska jag fixa mig och sen se satc och därpå sova. Jobb imorrn 9-15/15.30. Hinner inte stanna längre för att hinna till skolan, fast huset lär vara öde eftersom det är provperiod ! meeen det gör mig inget :)) 

Nattinatti ! 

// glassflickan ",

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0