Visst blir man trött av vädret,...

Ja jessus hörrni, igår åt jag mat vid 7 och idag vid 4. Det här med rutiner är inte riktigt min grejj, blir lätt så när man är ledig :p

Men jag har iaf städat hallen idag o insett att jag har tuuusen par tygskor, hehe undrar hur det kommer sig!? (a) Så nu har jag inga vintersaker kvar här, sköönt ! Det kommer ändå bli jobbigt o packa ihop o flytta, hatar verkligen det även fast jag redan nu ser fram emot den här flytten ! ((: 

Jag har även redit upp en massa papper, o satt i mappar. Dessutom var jag även upp på vinden o sortera o slängde en massa skrot. Så lite nytta har man ju gjort idag ändå (: Nu har jag då precis avslutat middagen och ska om ca ½h dra till gymmet, innan dess packa ihop och gå ner med grejjer till bilen. För efter gymmet ska jag hämta boysen och dra till Sund. Skönt att kunna dumpa en massa grejjer där, är såå tacksam att mamma och pappa bor kvar hemma i ett stort huuus ! Den dagen dom flyttar (aldrig förhoppningsvis) kommer vi få stora problem. För ett stort hus innebär massor av grejjer ! håhå nå den dagen den sorgen ((:

Egentligen sku jag inte behöva gymma idag meen beskedet från klubben lyfte min motivation, härlig tajming ! Så idag blir det gym, imorrn bodyjam och torsdag gym igen. Fredagar är heliga, max en joggingtur :)) Om jag inte sku ta o fara på zumba på skojj, om jag nu inte jobbar. Jag har fortfarande inte hört nått från chefen -.-

Såå innan jag hör nått tänker jag chilla och göra saker jag känner för  ((: Så ikväll blir det att städa o reda upp i Sund. Lika bra att börja i tid fööör om 1½ vecka tar jag studenten ! :DDDD Helt sjukt ! 

NU ska jag bege mig till Avancia, hejjhejj ! 

// glassflickan ",

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0