Back on track !

Jaa, söndag kväll. Borde städa , fixa och t.o.m. diska lite ! Dåå lockar det faktiskt bättre med att blogga lite ! Har ju kommit av mig lite tyvärr, har inte uppdaterat den senaste veckan såå ska försöka göra en kort resumé, vilket i mitt fall inte brukar bli så kort ändå iof ^^, 

Lördag 24.9.

Dagen efter kräftskivan, som jag var nykter på så det var inga problem att komma upp ! Drog iväg med Rebecca till Ormingehallen för att jobba på innebandyskolan ! Av olika orsaker kom vi lite sent dessvärre, inget bra intryck meen som tur var kom barnen senare än vad vi beräknat så allt gick hyvens ! Massa namn att lära in meen kul var det ! Dagen flög fram och trots vissa trotsiga barn som inte ville göra så som vi ville så gick det ändå bra ! (: 

Vid 5 när vi var klara for vi o handla, hämtade upp Hanna och kvällen spenderade vi hos mig med Sing star om jag inte minns helt fel ! :) 

Söndag 25.9

Inledde dagen med hyfsad sovmorgon, tror det var kört vid 10 ! Förstår inte vad som hänt med mig :p Chillade på förmiddagen, tvättade som varje söndag och åkte sen iväg till Siggesta med Hanna, Emelie & Sofia. Kollade på loppisen, fikade och spela äventyrsgolf ! Kunde dock inte försvara min titel som mästare utan fick se mig besegrad av Emelie med ynka 2 slag, jag skyller på otur ! haha 

På kvällen åt vi fin middag, fläskfilé med rosa sås o klyftisar ! Mmm, avslutade likt lördagskvällen med sing star ! :)

Måndag 26.9

Ny vecka, nya möjligheter ! Veckan inleddes med fyspass, för egen del var det icke passande alls. Körde denna gången Henkas ett fyspass för Casting, lr för vilken sport som helst egentligen då det tränades mycket kondis och styrka. Hela passet gick ut på att man ruschade över till andra sidan hallen och utförde en övning, ex 30 sit-ups o sen rush tillbaka och vila medans kompisen utförde den. Enkelt, och givande ! För egen del måste jag dock pga halsen som började hosta ge mig efter 1omgång, medans resten fick kämpa sig helt slut. Orättvist faktiskt, jag gillar ju inte att måsta ge upp. 

Sedan fortsatte dagen i ett lugnare tempo med storinfo som IP A höll i (Bra jobbat !) följt av beteende och sporst management där vi jobbade med planering av höstlovet. Fick lite ändringar på innebandyskolan, Sanne bytte grupp och vi fick Rustan istället t.ex.

Efter skolan var det gympa, en halvförkyld Hanna kunde dock inte motstå frestelsen och var med liiiite iallafall, åh vad kul det är ! Resten av kvällen tog jag det iaf lugnt ! (: 

Tisdag 27.9

Inleddes med en givande anatomilektion, när hände det sist :O den var faktiskt det ! Minns inte exakt vad den handlade om meen intressant var det & så hängde man ju med för en gångs skull ! 

Sen hade vi frisbee med Mickan, hade bestämt mig för att vara duktig o ta det lugnt så kastade bara lite och hjälpte till istället. Kul såg det ut att va o spela iaf ! Vill såå prova på det nån gång !

Resten av dagen hade vi barnidrott följt av "boll & barn" kul med en full idrottsdag när jag är sjuk ! Galet irriterande. Eftersom jag bestämt mig för att ta det lugnt var jag inte heller på träningen på kvällen utan spelade lite pingis i hallen och var sen bara dit en snabbis o lämna övergångspapprena o prata lite. 

Onsdag 28.9

Onsdag, den korta dagen ! Hade bara drama där vi fortsatte berätta om våra "namnskyltar" och sen idrott. Hade orientering så jag kunde vara med, gick dock såklart vilket aldrig tidigare hänt ! Efter skolan åkte vi till Nacka forum o shoppa lite, fick med mig en gammaldagsrosa mysig halsduk, armband, bredbandspåfyllning, t-shirt o tröja samt dopkorts material ! 

På kvällen var jag med Emelie, Hanna & Raffa till Lillplogen, de förstnämnda käka pizza medans vi andra som ätit middag åt efterrätt ! Gott & vardagslyx ! När vi kom tillbaka var det innebandy i hallen, gaaalet kul att spela igen ! Men måsta erkänna att jag saknar att spela med mitt gamla lag samt att det är roligare att spela med skolgänget än nya laget. Är väl för att jag inte kan allas namn än samt spelsystemet, menmen. Det lär väl vända ! 

Torsdag 29.9

Överlycklig så fort jag vaknade och märkte att förkylningen INTE blivit sämre pga innebandyn ! Sweet ! Bestämde mig därför att vara positiv resten av dagen ! :D Vilket mestadels gick super ! Inledde dagen med anatomi o även denna lektion var ok, fick uppgifter om muskler. Studietiden gick åt att uppdatera internet, lättare sagt än gjort verkligen ! haha tur att jag hade Hanna till mig hjälp så att det löste sig till slut ! 

Efter lunch hade vi boll & barn igen, fantastiskt hur mycket man bara kan göra med en boll ! Lätta lekar som är hur kul som helst :D Avslutade sen dagen med första näringslära lektionen, mycket intressant ! Slutade lite tidigare för att fara på möte med Värmdö IF om höstlovet, vilket visade sig vara värdelöst -.- Inte hade dom koll på nånting, jobbigt ! 

På kvällen var det träning , skönt att få röra på sig igen ! :)) Gick helt okej dessutom (y) 

Fredag 30.9

Börjdade dagen med beteende, fick tänka till och ge praktiska övningar för olika åldersgrupper. Fortsatte med orientering med Henka. Känner att jag börjar bli bra på det ! Har lärt mig kartan så bra att jag blir irriterad om någon satt ut en kontroll vid fel ställe ! haha tidigare visste jag knappt om att folk satt den fel ! 

Hann vara med en stund på TTF:en innan jag, Matilda och Tove stack iväg till Grantomta, sista skolan att informera om höstlovet. Dålig info hade skett för typ ingen visste om att vi skulle komma -.- fick iaf ihop ett antal elever att informera !  

Sen lämna jag av Tove och åkte genom stan till Spånga för att hjälpa till med dopförberedelser ! :) Hann även med sagomys & 1h i parken med Casper ! :) Blev även bjuden på supergo middag, (tack! ) innan vi satte igång med det viktigaste, servettvikningen ! Var knepigt till en början meen bara man fick in knixen gick det bra ! :D Vid 22-tiden åkte jag genom staden hemåt igen. Avslutade kvällen med lite SATC ;)

Lördag 1.10

Hilmas dag ! Steg upp vid 9, skjussa Hanna & Rebecca till Ormingehallen till 11. Snackade lite och hämtade sen upp syrran vid Orminge centrum o körde genom stan mot Spånga. Väl framme hjälpte vi till med det vi kunde innan det var dags för dopet ! Dopet i säg var fint, fina sånger , fin dikt och enkelt o så. Dessvärre var prästen aningen förvirrad. Efter dopet blev vi bjudna på supergo smörgås- och senare även "vanligtårta" Kul att träffa släkten och sen fick jag även leka fotograf med Ulrikas kamera ! Ååh vad jag också vill ha en systemkamera ! 

På min "vill ha lista" finns nu:

1. Onepiece
2. Vinterkängar (ska önska av mamma o pappa i julklapp (A)
3. Systemkamera ! 
3. Södernresa !

Ska se vad kontot visar efter att jag får studiestödet nu i veckan, har ju betalat 1/4 av hösten hyra & mat såå kanske jag klickar hem en onepiece sen eftersom jag slipper extra fraktavgift hem till Åland, alltid nått ! Tåls att fundera på ;) 

Vid halv 7 åkte vi därifrån, som sista gäster jag & syrran och tog oss med hjälp av gps- fram till vikingterminalen vid slussen, fick dock en extra tur genom gamla stan då vi stirrade oss blinda på gps:en o inte så extra mycket på övriga skyltar nåå vi kom iaf fram tillslut ! :) 

Och därifrån tog det bara 35-40min hem till mig ! Jag har såå ingen koll på sthlms geografi ! haha 

Resten av kvällen spenderade jag hos Hanna, såg på film men Hanna somna ! haha avslutade sedan kvällen med lite smsande med han fina och slutligen brudarna i SATC. 

Söndag 2.10

Idag, dagens datum ! Pust. Idag sov jag länge, vaknade dock första gången vid 8 men somnade snabbt om ! Vaknade igen av dammsugning men insåg att klockan var halv 12 så det var ju inte så farligt :p 

Spenderade dagen med att tvätta, chilla, handla och sen lagade vi hemmagjorda pizza jag o hanna som vi bjöd Emelie på ! Mumms ! Sen var planen för min del att vika tvätt och fixa i rummet lite granna. Meen hann inte mer än att lägga nya blommorna i krukorna som mamma tog hemifrån förrens jag fastna här som ni märkte. Har socialiserat mig med Johan & Sara, surfat framtidsplaner och sånt ! Galet sugen på att dra utomlands ! Neej, jag räknar inte studier i sverige som utomlands faktiskt ;p känner att jag behöver ett kul år till innan jag börjar studera vid något universitet/högskola iaf. Menmen, nu är det bara oktober detta år. Har 8 månader kvar av Lillsved först ! Och dom ska jag ta vara på till fullo ! :) 

Nu ska jag förbereda inför morgondagen och sen sova ! Creds till alla som orkar läsa allt !

Nattinatt ! 

// Hanna

Kommentarer
Postat av: Sofi

Creds till miiiig! :)

2011-10-04 @ 21:06:39
Postat av: Hanna svarar:

haha härligt ! :D

2011-10-05 @ 13:42:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0