Hemlängtan !

Ja, jag som inte brukar längta hem har nu drabbats av hemlängtan. Ligger sömnlös isängen, efter en omtumlande helg där jag varit omringad av nära och kära. Inte så konstigt att man längtar då kanske. 

Saknar mamma, pappa, syskonen, Tilda, laget (spec Elin, Jenny, Nettan, Johanna & Klingan), Johan, Jennifer, Sara, Sanna, Linus & Belinda, Göran (okeej, jag erkänner !), Måns, Jojji, Anna, Nette, Selinda, Maria, Lina, Emilia, Melle, Kaisa, Dundertjejjerna och många många till ! Saknar även Avancia, lilla M:hamn, Sund och jaaa, skamligt nog även Arken (a)

Som tur är så är jag inte helt ensam, visserligen helt ensam här men har Elin via msn ! Hon är smart hon där tjejjen, riktigt smart ! Och jag inser hur bra vänner jag verkligen har där hemma , vänner jag står nära, vänner jag glidit ifrån men som jag ändå saknar otroligt mycket ! <3

Måste erkänna att jag är förvånad, trodde verkligen inte att detta skulle hända mig. Jag som alltid älskat att resa, ogillat när resor tagit slut. Älskat att åka iväg på läger, aldrig varit ungen som bett om att få ringa hem. Men nu, som 19åring utflyttad och med ett hav mellan de människor som står mig så nära så längtar jag , så otroligt mycket ! 

Senaste gången jag faktiskt hade hemlängtan, även då väldigt otippat och den första gången som jag verkligen kan säga att jag minns att jag haft det förut var spanien-utbytet i 2an på lusse. Saknade alla där hemma så galet mycket att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Då var det pga kulturkrocken, språket, missnöjet kring min värd. Nu handlar det inte alls om det, därför är det jobbigare denna gången. 











Hittade inte bilder på alla meen dessa personer och mångamånga till saknar jag obeskrivligt mycket just nu <3 

Nu är klockan snart halv 2, borde sovit för länge sen. Känner mig inte tröttare, inte mindre sugen på att ta snabbaste vägen hem. Men jag sitter lugnt kvar i min säng, ska stänga av datorn och slänga igång en film och hoppas på att det ska trötta ut mig. 

Imorgon väntar en ny vecka med nya utmaningar som kommer leda till nya minnen ! Vi bygger våra liv på minnen och erfarenheter och det kommer jag få mycket av efter det här året <3 

Stort tack till Elin som fick mig lite gladare ikväll !

P.s , 3 inlägg på en kväll efter 1 veckas uppehåll, who knew?! d.s.
// Hanna

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Pusspuss! Det är inte så långt hem så du vet :) <3

2011-10-03 @ 13:41:48
URL: http://jeffeee.blogg.se/
Postat av: Hanna svarar:

Nej jag vet, men endel av mig säger åt mig att vara stark o inte dra hem hela tiden. Men om ett par helger kommer jag, det lovar jag ! puss <3

2011-10-03 @ 22:58:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0