Måndag,...

Jani, hade jag bloggat för ca ½, 45min sen så hade ni fått en raseriutbrott skrivet här, trot eller ej. Men jag kommer till det senare, för nu har jag lugnat mig och kan ta det i rätt ordning. 

Efter 2 måndagar på raken med fyspass började denna måndag inte med ännu ett utan istället med första trampett lektionen ! Jobbade med samarbete i grupper, lära känna madrassen, hopp från plintar och de enklaste hoppen att passa på. Superkul ! 

Fortsatte sedan dagen med beteende, intressant som vanligt ! Har nu kommit in på Sigmund Freud och hans teorier, borde komma ihåg mera än jag gör menmen. Kul att få höra det igen ! 

Efter lunch var det fullt upp med idrott. Först ett pass med Figge (min chef från Nacka W) där vi gick igenom hur man lär ut sporter till småbarn. Pingis, badminton och basket. Kul och lärorikt ! 

Fortsatte sen med idrott med Rauno., körde en hinderbana med boll ! Och sen en asrolig spelövning. Uppdelade i 2 lag, liten plan. Varje byte gick 3 spelar från varje lag in, och olika bollar kastades in. Det varvades alltså mellan handboll, basket och fotboll. Askul! 

Sen var dagen slut. 

Efter en mycket roligt middagsstund gick vi till idrottshallen för att kolla på gympan, meen ganska snabbt tog ivern över matvilan såå jag hängde på ! Åh så kul det är ! :D Fick även lära mig passa på volter , överkurs för trampettkursen vi ska gå men ack så roligt ! :)) 

Därefter hade jag 1h vila innan innebandymatchen. Matchen mellan Henka(lärare) & hans polare mot ett gäng Lillsvedare (jag o klasskompisar alltså). Från början såg det bra ut. Vi hade mycket folk, dom hade lite. Dessvärre blev matchen en stor besvikelse då över hälften av gubbarna i motståndarlaget spelade så helsickes fult så jag blev vansinnig ! Värre slag på klubbor får man fan leta länge efter alltså ! åååååh, så irriterad jag blev ! Att vi förlora var en mindre bagatell, vi fick stundtals in bra spel och förtjänade de 4 målen vi fick in. Lite träning hade givetvis inte skadad då vi inte var ihopspelade det minsta. Menmen, jag har fått avreagera mig på Lisa, Lelle & Johan. Tack ! Så nu känns det bättre. Tro nu inte att jag är en dålig förlorare, för det är jag faktiskt bara när det gäller frågespel och andra sällskapsspel faktiskt, haha töntigt men sant. Men det finns inte mycket som jag tycker är så hemskt som när man förlorar pga att motståndarna spelat fult , ruggigt fult. 

Nu hade ju dom även 2 stjärnspelare, Henka & Figge. Dom var grymma, annat kan man inte säga och dom slog inte heller på klubborna. Men dom andra har jag inte mycket övers för, fy alltså ! Usch , blä ! Gubbar 35+ ska ha lärt sig att man inte slår på klubbor punkt. Att vi sen inte hade domare var bara värdelöst, vi hade så fått minst 50 frislag och även nån straff annars. Att inte gubbarna spelade schysst då var otroligt omoget. Vi spelade schysstare, vi var det sportsligt bättre laget, så det så. 

Nu är den matchen förbi och glömd, ska icke ältas mer. Att sen en från skolan blev mutad för att stå i mål för dom var bara dålig stil, det är inte snyggt gjort nånstans enligt mig. Men det tänker jag inte heller lägga energi på. Om man är så fattig att man måste ta mutor och inte kan spela med sin klass så är det tillräckligt tragiskt tycker jag. 

Så håhå, har även hunnit med att leka massör nu på kvällskvisten, stackars Sofia har ont i ryggen. Hoppas det lilla jag kunde göra hjälper så mycket att hon får sova iaf ! 

Och även fått fina ord av min vän Jimmy, tack vännen ! DU är bra ! Skrämmande hur lika men ändå olika man kan vara meen vi förstår verkligen varandra, och han är en underbar vän ! 

Med dom orden säger jag tack & god natt, imorgon väntar en ny fullspäckad dag. Mera trampolin bl.a ! :D 

Nu sängen, hoppas verkligen jag får sova inatt. Men det tror jag nog ! (: 

Nattinatt !

// Hanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0