Tisdag & onsdag!

Dagen började med näringslära, riktigt intressant är det ! Massa vettigt vi lär oss ! Därefter var det anatomi och redovisning av musklerna. Och jessus vad petigt det var för vissa grupper alltså, jag blev ju slut -.- hon är inte riktigt min favoritlärare om man säger så. Ogillar vissa sätt hon undervisar på, detta t.ex. att vi ska lära oss om musklerna genom grupparbeten, det leder ju till att man lär sig bara om sin egen, man orkar inte ta in allt alla andra säger om sina muskler , ju,.. 

Efter lunchen var det dags för mera trampett ! Fick plocka fram trampetter nu, woohoo haha o hoppa enkla hopp utan ansats. Det gick bra ! Känner mig även säker som passare såå trampettlicensen ska jag ta ! (: 

Avslutade sedan dagen med OL-teori, genomgång av kompassen. Älskar när man ser att det klarnar för folk, man riktigt ser lampan över huvudet tändas ! haha underbart ! Själv fick jag grejj på det ganska snabbt ändå, skönt ! För den kunskapen behöver vi till nästa veckas äventyr ! :DD 

På kvällen kopierade jag musik av Hanna, hängde med Sofia , la upp bilder på fb innan det var dags för träning ! ååh, hata sena träningen ! Träningen gick dock hyfsat, trist utan målvakter dock,... 

Idag har vi haft en kortdag, som alla onsdagar ! Började med drama, lekte lite och sen ritade vi av varandra, utan att titta på pappret ! Bara titta på den andra personen ! hahahaa många skratt blev det vill jag lova ! 

Sen var det trampett och lite uppvisning ! Min & Päras grupp, den som leddes av icke gympatränare kom 2a ! Superduktiga var dom ! Klart värda att vinna, egentligen ! :) 

Nu har vi redan slutat, dagen har gått sjukt fort ! Och jag ska precis hoppa i duschen för att sen ringa Dennis på Sthlms Montissoriskola och prata lite om deras besök v.43 innan jag & Hanna åker in & fikar o chillar i gamla stan :) Super mysigt i detta fina höstväder vi har ! Sen ska vi på roadtrip till Södertälje för att hämta upp Hannas en kompis som kommer på besök över helgen ! :) 

Det var allt jag hade o säga för stunden, nu ska jag hoppa i duschen ! 

Hejhej ! 

// Hanna :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0