V.41

Ja nu är den veckan nästan slut, jessus vad snabbt tiden går :o Som jag utlovade ifredags ska jag nu berätta om veckan som gått. Har ändå inget bättre för mig denna söndagskväll :p kan inte gå o sova heller för Törna ska hämtas om ca 2h, saknar henne faktiskt ! :)

Om vi börjar från början så började veckan med sista trampettlektionen. Upp till bevis, passningsprov ! Som gick superbra ! Trots att jag var förkyld,. påbörjade v.3 nu, irriterande -.- Pasningsprovet gick alltså bra, mitt försök att förkyld och trött göra en volt gick mindre bra. Filmbevis finns, tyvärr. Dagen fortsatte sedan med beteende, barnidrott och anatomi. Inget speciellt med dom ämnena förutom att vi på anatomin fick jobba själva och jaa, inte lärde vi oss mycket men kul hade vi :D haha Efter middagen hade vi lite gympa, körde lie air track (uppblåstbart studsigt golv) handståenden och trampett. Åh vad kul det är :)) Resten av kvällen chillade vi.

Tisdagen började med näringslära följt av anatomi, redovisningen gick super (y) 3de gången gillt, lr vad säger man!?! ;D Eftermiddagen tillbringade vi iskogen, äventyr stod på schemat ! Galet roligt ! Med hjälp av karta och kompass, grader och längd anvisningar skulle vi ta oss till olika platser, lösa uppdrag och samtidigt akta oss för terroristerna som gick o marschera i skogen ! haha galet roligt :D Dessvärre klara bara min grupp 2 av 4 uppgifter då vi inte hitta till den 3,. meen det var kul ändå :) Tisdag kväll blev det ingen träning, försöker lyssna på kroppen och vila meen skolan måste man ju orka med ;) Chillade istället med brudarna :) 

Onsdagmorgon hade vi drama. Vi fick i uppgift att 2 o 2 ta oss runt på skolområdet. Den ena blundandes och den andra som ledsagare och senare vice versa. Och herregud vad obehagligt det var ! Hann flera gånger tänka att jag önskade att det var över, trots att det bara pågick i 10min. Stor nyfunnen respekt för alla synskadade !  Fortsatte sedan dagen med idrott och bollekar med Henka. Jag satt på sidan dock, antecknade osv. Körde bla. variant på brännboll och paintboll. Såg askul ut ! Eftermiddagen tog vi det lugnt, tvättade och tittade på "The last song" Sjukt sorglig och fin film ! Snyft ! Kvällen blev inte livfullare direkt, men minns icke exakt vad vi hittade på :)

Torsdag hade jag näringslära ca 30min innan jag, Niclas och Aron åkte in till stan för att besöka "Stockholms montissori skola" där barnen som ska komma på besök till oss går :) Supermysig skola och underbara ungar :) fick bara bra intryck ! Härligt ! :) Kom tillbaka lagom till lunchen och efter det hade vi "Bamsegympa" hela eftermiddagen ! Så nu är man bamseledare också :D Jätteroligt ! Efter skolan hade vi inbokat möte med Värmdö om höstlovet meen något möte blev det inte då ingen dök upp. SKITSTIL! Ingen träning heller, lät kroppen tala och stannade hemma. Fixade funkisgrupper och annat skojj som tog halva natten,. pust. 

Fredagen, började med anatomi, höll på o somna,.. Fortsatte sedan med "Rack N roll" med en gammal lillsvedare, Lillis ! Jättekul :D Rörselse med redskap till musik är dagens dans för skolundervisning. Lätt koreografi, kul musik. Härligt helt enkelt ! :) Efter den obligatoriska fredagsglassen vid lunchen hade vi sen bara TTF och tack o hejj. Ägnade eftermiddagen åt storstädning (y) och klädvikning ! Innan middag och hämtning av Johan från Norrtälje. Väl tillbaka på Lillsved var vi trötta så det blev sängen nästan direkt. 

Lördagen började med jobb. Åh vad roligt, men ack så påfrestande det är ! Härliga ungar är det ändå :) Och bra gick det, blev admin på slutet och fick ansvar för att få tillbaka allt på rätt platser. Lyckades nog :) Och var skulle man inte med världens härligaste team: Rebecca, Morgan och Emma :D Juniskillarna är ok dom med, men inte riktigt med i gänget :p Och så våra chefer Mårten och Figge förståss, inte så dumma dom heller :) Vi handla sen i Mölnvik, lagade hemmagjord pizza med fusk av pizzakit. Gick promenad och visade Johan skolan, lagade äppelkaka och kollade på film. Mysig hemmakväll helt enkelt :) 

Idag har jag skjussat Johan, lagat & ätit PLÄTTAR ;) kollat på nya HIMYM avsnitten och jaa sen slockna jag sängen i några timmar. Vaknade i panik vid halv 5 :o jobbigt !!! Sen dess har jag ätit lite middag, chillat, visat morgondagens föreläsare Sara & Fredrik där dom ska sova och jaa nu gör jag ingenting :) Ska joina Sofia vid tvn nu innan det är dags att åka och hämta Törna. 

Imorgon börjar funkisveckan, skönt med variation i vardagen ! Ska bli himla intressant, verkligen ! Ser fram emot det :) Och ännu härligare sen när den är över, lite mindre möten och ansvar. Välbehövligt ! Men först en spännane vecka alltså,

vi hörs ! 

// Hanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0