Back to reality !

Ja, måndag idag då. Var trött när jag vakna och är tröttare nu. Pust,. har hunnit med idrott, olika stationer körde vi. Typ kasta basketboll, kullerbytta o rulla medicinboll på sidan, hopprep osv :) Skön start ! 

Sen hade vi beteende, snacka om barns utveckling, intressant men inte tar man inte mycket när man är trött inte,. Därefter skulle vi förbereda inför imorrn, jag o Samson skrev en lista på 25saker, tidsfördrivslistan och sen kolla vi runt där stationerna ska vara imorgon ! :) Blir nog bra bara inte regnet öser ner ! 

Att vi var ute iskogen o lalla ledde till försening till anatomin meen det gjorde faktiskt inte så mycket, jisses vad tungt det är att hänga med och försöka förstå när man är trött. Nåja, fick oss många skratt iaf då det inte bara var jag som var trött ;D 

Nu måst jag byta om för ska möta Sofia om 5min, ska käka middag och sen är det pump klockan halv 6 ! Lovade att komma med, hade egentligen tänkt mig en joggingtur ikväll meen näsan rinner lite och vill va på topp imorrn såå jag struntar i det tror jag. Sen är det kortspel hos mig som gäller ! Och så isäng TIDIGT ! Samling 08.00 imorrn ! Kommer bli en härlig dag bara vädret är på vår sida ! (: 

Nu måst jag kila ! 

Saknar de fina <3 

// Hanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0