En söndag, helt enkelt.

Jaa, åkte och handla vid 11 tiden med Sofia, Ludde och Aron. Blev Brisak, Rusta, Inter sport och slutligen Ica ! Fick som vanligt med mig massor hem ! Men framför allt det viktigaste, galgar och sänglåda ! Även födelsedagspresent till mamma, en pall som man kan förvara saker i, skit praktisk !, en badrumsmatta , en plansch med NY skyline som motiv och en massa småsaker :) Så nuu, äntligen mina vänner kan jag känna att jag har rummet på grejj ! Ska ta en matta, duderö-lampan o en blomma hemifrån så får det vara bra sen ! :) 

Så när vi väl va hemma vid 2tiden roade jag mig med att hänga upp en massa kläder på galgar, sätta ner handdukar, lakan i sänglådan, satt upp en massa foton på anslagstavlan och även lite på väggen ! Härmade min "sambo" Camilla o la en filt över den hemska orangea fåtöljen o hela rummet fick ett stort lyft ! Blir nog fint tillslut ! :) 

Har även tvättat o dammsugit ! Duktiga jag :) Pratade även lite med världens bästa Sara !

Nu ikväll var jag ut på en 30min skön joggintur, 0-känning i låret ! Sweet ! Riktigt skönt var det också ! Var i onsdags o idag. 2ggr/vecka är minimum om jag ska ta kunna ta utmaningen med pappa i maj ! Shit alltså, måste snart anmäla oss :O gaaalet ! 

Dessutom fick jag en impuls o sökte lite högskoleutbildningar :) Det är idrott o hälsa jag vill jobba med, o gärna få in barn i det hela. Så vi får se :) har iaf hittat en intressant utbildning , dock finns den bara i Umeå ! håhå man kan inte få allt :D Meen mer säger jag inte ! Så än så länge får ni va nyfikna ;) 

Nu ska jag borsta tänderna & sen krypa ner i sängen ! Imorrn väntar fysiologi & sen skogs-os på eftermiddagen ! 

Fridens, 

// Hanna :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0