Redan lillördag !

Jessus vad tiden rusar iväg ! Jag hinner inte med :o Hittills har iaf veckan varit grym & helgen som kommer är jag taggad inför ! Livet leker helt enkelt ! 

Imåndags började vi dagen med ett fyspass med PP. USA:s alpin landslags fysträning ! Från 80-talet visserligen meen grymt bra var det ! Sjukt jobbigt meen härligt ! Mycket ben, mest lår & så mage ! Enkelt program som man ej behöver redskap till, sånt gillar jag ! Ska köra 1pass/veckan nu föör det var grymt bra träning för mina knän ! (: 

Måndagen fortsatte med betéende, intressant ! Därefter idrott, orienteringsteori = grymt intressant ! Lärde mig massor samt repterade gamla kunskaper ! (: Sista timmarna var anatomi, vilket visade sig vara dålig planering föör det var inte nån som orkade med det den tiden på eftermiddagen, håhå kämpigt var det ! 

Efter skolan var det dags för gympaträning med Hanna & Lisa ! Grymt roligt var det ! Körde rondater, halvvolter (klara nästan själv :DD), flickisar, volter osv ! Skitkul ! :)) En gång gymnast, alltid gymnast stämmer nog rätt bra för grymt roligt var det ! Ska verkligen försöka vara med på de träningar som tjejjerna håller i ! (: 

Kvällen blev sen lugn, åt middag och kika på film, lite sing star & sen var det dags för sängen ! 
Tisdagen var en spännande dag, vi hade inte fått mer info än att gymnastikförbundet (som är skolans huvudman) skulle komma och hålla idagen. Och vilken dag ! 4 träningspass blev det, och herrejessus vad kul det var ! :D 

Min grupp började dagen med hip hop, roligt ! Fortsatte med E-fit, galet effektivt fyspass ! Påminde lite om gårdagens fys såå det kändes bra i benen ! 

Efter lunchen var det dags för nya tag, gymnastik var vårt 3 pass & galet kul det med ! Har hittat tillbaks till spänsten kände jag föör varje handstående var stabilt & bra ! Härligt ! Körde mycket basic meen även kullerbyttor som blev volter för oss mer erfarna ! 

Slutligen avslutades dagen att alla körde afro power dance ! Jag som gått på det hemma på gymmet innan och tyckt att det var sådär hade inte såå höga förväntningar meen kul var det ! Skönt att få släppa loss lite :) Bättre skoldag får man leta länge efter, hoppas vi har en till snart ! ;) 

Efter en välförtjänt middag fick jag , Aron & Sofia bege oss ut iskogen & eftersom en karta med 5 kontroller skulle ritas & läggas ut.. Roliga läxor ! :) 

Därefter hade jag äntligen tid för lite återhämtning och för första gången var jag nöjd med att vi hade sen träning, dvs 20.30-22. Fick vara i nya hallen så det var kul ! Annars gick träningen sådär, var lagom mör i benen meen som tur var körde vi mycket genomgångar av frislag och annat, passande !

Hemma stupade jag sen i säng rätt snabbt, 5 träningspass, över 6h träning ! Gaaaalet ! :D 
Idag var jag inte lika snabbt upp ur sängen meen vid 6 var jag uppe ändå eftersom jag lovat både den ena och den andra att gå på Combat passet som började 06.30 ! Som tidigare nämnt är inte morgonträning något för mig egentligen meen jag vill ju prova iaf. 

Combat i säg är nytt för mig, även fast ingen av övningarna är svåra isäg tar det ett tag innan man kom in i det tycker jag. Men det var rätt kul ändå ! Dock inget som kommer bli en vana för mig, morgonträning är verkligen inte min grejj ! 

Allmänt om nya pass så ställer jag själv rätt höga krav på instruktören för att jag ska va nöjd, gillar aktiva som berömmer mycket och verkligen ser alla i rummet. En nybörjare är alltid en nybörjare, spelar ingen roll om det är en 5årig knatte på sin första fotbollsträning eller en kvinna på 40 bast som går sitt första zumba-pass ! A & O är att få uppmuntran , känna att man är välkommen & får vara med trots att man passar galet, missar mål eller inte gör en enda rörelse rätt. För om en nybörjare inte trivs blir det aldrig något annat än en nybörjare som slutar hemma i soffan med en påse chips (för att överdriva aningens ^^) 

För min egen del är det alltså väldigt få instruktörer som jag verkligen gillar, hemma var det Maria ! Att missa ett body jam pass fanns inte på kartan i våras ! Nu ihöst får jag klara mig utan, och det är sjukt tråkigt. Varje pass, oberoende om jag & Anna (som jag gick med) kom dit trötta eller energiska gick vi alltid därifrån sjukt nöjda med ett leende på läpparna ! För på Marias pass går det inte att va annat än nöjd efteråt, hon är en grym instruktör ! Got to love her ! Så jaa, trodde aldrig att jag skulle säga detta men jag saknar Avancia. Jag, Hanna Beatrice erkänner härmed att jag faktiskt saknar ett gym ! För 1år sen trodde jag aldrig att jag någonsin skulle göra det ! håhå

Tur att Anna lovat mig att vi ska gå o jamma när jag har höstlov ! Hoppashoppas det inte krockar med nån innebandy träning med gamla laget. Även fast jag stormtrivs här så ser jag fram emot ett höstlov på hemmaplan med förhoppningsvis jobb, jam & innebandy ! Sweet ! 

På dagens schema stod drama, vi började med vila och jag var inte långt ifrån att somna, hehe fortsatte sedan med att berätta om namnskyltarna vi målade förra veckan, intressant o höra vad alla hade att säga ! 

Sen var det orientering, som jag missade början av eftersom jag & Rebecca träffade Figge för att snacka om innebandyskolan som börjar NU på lördag ! Aaah, tagga ! :DD Ska bli sjukt kul ! Även fast det kommer ta en massa av min fritid så ser jag sjukt mycket fram emot det ! För vad kan vara roligare än att lära 5-8åringar spela innebandy?! Inte mycket ! :D Härligare jobb får man leta efter ! :))

Joinade sen mina buddies Sofia & Aron o vi hittade alla kontroller utom en, och den var en svår kontroll att tyda från kartan, svårt det där med cirklar som visar höjden, inte lätt inte lätt. 

På lunchen hade jag dubbla möten, gick finfint ! Det går framåt med funkisveckan och ihelgen kommer ett p-04 innebandylag till skolan och föräldrarna ska underhållas. Blev ju lite dubbelbokat där meen Sofia är snäll & tar mitt med föräldrarna på lördagen så kan jag fara på ib-skolan ! Sweet ! På söndag sen hjälper jag till med aktiviteterna ! :) 

Efter lunch vid halv 2 stack jag, Sofia, Hanna & Tove iväg för att fara till IKEA ! Med oss påvägen fick vi Lisa som skulle in till stan. Vi andra styrde kosan mot Barkarby. Första stoppet blev IKEA, fick med mig en massa bra saker, t.ex: 


Fast inga ljus & ljusfat, för det fanns inte dom blå :(, blev små söta palmer istället för de där växterna men fick lite annat jox med istället ! T.ex. en platta att ha datorn på när man har den i famnen, påslakan, underslakan, lite slevar, galgar och annat bra ! :) Var duktig o impulsköpte inte såå mycket ! 

Därefter blev det shopping, jessus alltså ! Var runt i en massa sportbutiker och jag efter middagen som blev på Mc Donalds blev det även en runda på Sthlm Quality outlet ! Med mig hem fick jag 3 par skor (vår, höst, vinter), 2 mjukisbyxor och sockor ! Allt på rea dock ! (Y) Bilder kommer ! Hittade dock inga handskar, tydligen för tidigt?! 

Hur som helst så hade jag en awesome eftermiddag med brudarna ! Nu är det dags att göra sig ordning för sängen, imorgon är en ny spännande dag ! 

Nattinatti ! 

// Hanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0