Taggad inför helgen !

Ja hörrni, blev en riktigt bra dag det här ! :D Efter lunch hade vi idrott, multigolfbanan skulle testas & trots att regnet smattrade och mattor flög hit o dit såå kom vi alla i mål och jaa, ja förlorade. 

Sen var det barnidrott med Ulle, kulkul ! :) Körde hinderbana o lite lekar o sånt ! 

Efter maten spela vi "Så det kan låta" igen, denna gång körde jag i par med Raffe & vi ägde ! Nästan iaf, lyckades chansa till oss en massa iaf :D haha fett kul ! 

Därefter var det badminton , åååååh va roligt det var ! Hade glömt det ! Sjukt fantastiskt roligt var det ! :) Körde dubbel med Robbie mot Erik & Hanna ett tag och sen blev det hård Hanna kamp ! 5-4 i matcher blev det slutligen till mig ! Men lovar att fröken Hanna kommer vilja ha revansch ;) 

Sen lite volley på det ! Har även planerat helgen , alla mina favoritbrudar ska ut imorrn ! Galet kul att Sara & Sanna går isamma klass nu så att det lärt känna varann ! Kommer bli sjukt roligt ! :D Har dock ingen aning om vad jag ska ha på mig meen det löser sig väl kanske. Skulle iaf få kolla i Hannas garderob imorrn så kanske jag hittar nått kul där ! (: 

På lördag sen är det lite ärenden som gäller, banken & elgiganten är viktigast. Sen har jag lovat J att städa o fixa eftersom han sku ha kalas för sin pappa på söndagen :) Födelsedagsmiddag för mamma på golfbollen och sen blir det nog staden igen ! Söndag ska jag packa ihop de grejjer som ska med till Sverige , fara till Djurvik o hälsa på fiolgänget och kanske en sväng via faster om jag hinner. Därefter sätter jag mig alldeles själv på båten för att återvända till Lillsved & mina underbaringar som finns här ! :))

Så ser helgen ut, gissar att det blir knappt med uppdatering men den som lever får se ! 

Nu måste jag dock göra mig redo för sängen, spinning imorrn 06.00 ! Gaaalet ! :) Sen lite skola o så bär det ooo ! 

Hoppas vi ses i dimman imorrn ! 

// Hanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0