Utkast: Sept. 13, 2011

Det blev pump igår, och åååh så jobbigt det var ! Men himla skönt efteråt ! Ska nog gå på 1pass/vecka. Är lite lättare att ta mig på pass än gymmet iaf. Sen blev det innebandy med grabbarna så jaa, var lagom mör sen ^^ Hann även planera höstlovet lite, lutar mot kryssning och det hade ju vart himla kul om kul gäng kommer med :) Även fast jag då inte tycker det är så överdrivet kul att åka båt direkt ^^

Idag började dagen mycket tidigt, 7 steg jag upp :o för att vara på frukosten halv 8 & sen vid ladan 8 ! Lite över meen inte grovt försenad iaf ! :)

På morgonpasset fick jag springa runt o kolla att allt funka, dela ut resterande namnlappar, info om ändringar osv. Galet ! Men det funka ! (: Vid halv 10 var det min tur att leda barn ! Gruppen var en bra blandning och namnet blev "Kebabkött" haha ungar o deras fantasi ! Have to love it ! 

Mina kids var grymma o klarade alla stationer utan problem ;D 12 var det dags att säga hej då & gå på lektion. Hade hajk förberedelse o sen info med vaktisarna om brandsäkerhet o lite sånt. 

Sen tog jag med mig lite brudar till Hemmesta för att handla innan middagen. Efter maten var jag grymt trött så det blev sängen med datan i famnen o jag trodde seriöst att jag skulle somna :O Hade turen äntligen vara samtidigt inne på fb som Johan så hann prata lite med honom innan jag trots min trötthet valde att gå o spela badminton. Särskilt mycket badminton blev det inte men desto mer lek ! :D Dansa fågeldansen med vår japanska Yui & Hanna då den låten kom och såå gjorde jag HALVVOLT igen med hjälp av Hanna & Raffe ! ååh, ska såå kunna göra det själv innan jul ! :D 

Det blev alltså ingen innebandy meen det kändes inte värt eftersom jag var så trött, efter badmintonen var det dags att packa väskan och sen sova. 


Internet och jag var inte vänner i förrgår kväll såå postar detta nu som tur var sparades som ett utkast,.. rapport om gårdagen samt hajken kommer lite senare ! Är trött ihela kroppen men hajken var galet mysig & kul ! :) Nu ska jag vila lite innan det är dags att åka iväg på innebandymöte ! 

Tjingeling !

// Hanna

Kommentarer
Postat av: Bräääändö!

Jäklars vad du är hurtig och rör på dig! :) Heja dig! Du verkar ju trivas hur bra som helst där borta, stämmer det? :)

2011-09-15 @ 16:51:42
URL: http://lappoflickan.blogspot.com
Postat av: Hanna svarar:

haha :D skönt att va omringad av människor som vill hitta på saker o röra på sig ! :) Blir automatiskt så mkt roligare ! :)) Jaa, jag trivs som fisken i vattnet ! Galet kul skola, kan definitivt rekommendera den ! :)

2011-09-15 @ 17:52:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0