Veckan rusa fram !

Ja jag hänger då inte med alls ! Denna veckan har jag bara hunnit uppdatera en gång, visserligen hade jag kanske haft lite tid över för detta meen har varit så sjukt trött att jag inte orkat,. håhå 

Iallafall så började torsdagen med Anatomi, ett repetionspapper skulle fyllas i och jaa, jag behöver nog repetera själv. Hade en del som jag inte riktigt hade koll på, eller som ingen hade koll på såå vi chansa hej vilt ! 

Sen var det dags för årsmöte ! Både för skolans idrottsförening LIF och för elevkåren. Det mest spännande var valet av ordföranden, där lotten för LIF föll på HC:s Elin och i kåren blev det LIKA ! Galet, personligen föll min lott på Cissie då jag tyckte hennes tal var slående mycket bättre än Alexandras. Men det var min åsikt det. 

För egen del blev jag offentligt invald ikåren och på konstituerande mötet blev jag vald som kassör/ekonom ! Spännande ! :)) 

Sen var det dags för anatomi, igen ! Denna gång dock HLR, såg på en ûberpedagogisk film , för tröga människor ämnad om ni frågar mig ^^ Meen lite repetion skadar ju inte , så Anne dockorna fick sina omgångar ! haha 

Avslutade sen dagen med barnidrott, där hinderbana stod på schemat !

Efter maten slog vi Hannor våra kloka huvuden ihop för att försöka få ihop våra IKEA hyllor. Min skohylla var det inga konstigheter med förutom att ena benen var lite intryckt såå plastpluppen som skulle sitta där inte fick plats, borde eg åkt tillbaka o bett om en ny meen löste problemet genom att "tälja" plastpluppen lite såå nu har jag koll på min skor ! :) 

Sen fick jag lite bråttom till träningen som gick bra , riktigt bra ! Sköönt ! Väl hemma var det snabbt i duschen innan jag & brudarna hade lite temys o kollade på "Sol, bad o oroliga föräldrar" där vår klasskompis Emelie var med ! Kulkul :) 

Därefter var det dags för John blund ! 


Fredagen var det eg vandring för hela slanten meen ett gäng, där jag var med åkte runt till skolor & informerade om höstlovet samt satte upp lappar lite var stans ! :) Härligt att träffa en massa barn ! Dock var vissa lärare mindre trevliga -.- jessus alltså ! håhå, tycker synd om deras elever. 2min var allt vi behövde, ändå hade vissa inte tid för oss?! Det var på Hemmestaskolan, på skolan lär var dom istället jättesnälla hela bunten ! :) 

Sen var det bara TTF (klassmöte) och sen sluta vi ! Åkte och handlade , kom hem stressa i dusch, fixa maten (pastasallad med kräftstjärtar) och så drog vi på Kräftskiva som ett par i HC ordnat ! :) Kul kväll dock med lite väl mycket drama -.- Själv gick jag hem vid tolv eftersom jag skulle upp o jobba dagen efter. Men det får ni höra om senare ikväll, för nu ska jag göra mig klar för att fara o spela fotbollsgolf ! Jepp, förklarar senare ! 

Puss & kram 

// Hanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0