00:51

En lysande tidpunkt att uppdatera, inte sant?!

För att göra framtida Hanna glad kan jag meddela att jag hunnit:

1) tvätta 4 maskiner och vikt in nästan allt i skåpet
2) fixat klart innebandykompendiet (Y) bara att skriva ut & dela ut nu! 
3) varit ute ikväll & spelat säsongens första matcher i KUBB! Vi sög men lyckades ändå vinna match 2! :) 

I övrigt har jag precis kollat på film, "The Holiday" vill minnas att jag älskade den, ikväll var den sådär. 
Den går egentligen ut på samma sak som de flesta filmer jag väljer att se på, fråga mig inte varför jag ser på dem. För helt ärligt så ger dom mig inget. För hur mycket jag än skulle vilja så kommer inte min framtid magiskt lösas genom ett trollslag som i filmerna. 

Jag kommer inte att flytta till England i 2veckor och där en natt kommer en kille mitt i natten knacka på och det kommer visa sig vara "den rätta" nejnejnej! Det händer bara i filmer, även fast jag skulle betala rätt bra för att slippa fundera, grubbla och ha envisa konversationer mellan mitt hjärta och min hjärna. Tro mig, det hade varit värt varenda cent. 

Det är valborg imorrn, och helt ärligt så är jag inte så taggad. Är det INTE bra väder så kanske jag t.o.m. stannar inne och har filmmarathon istället. För inte får jag nån mjöd och munkar heller, för deet verkar inte detta svenska folk har förstått att hör till! Mjööööööööd <3

Ja okej, jag är lite bitter. Jag har hela livet framför mig, blablabla. Och egentligen är det jättespännande att jag inte har 100% spikade planer för hösten, men samtidigt så skrämmer det mig. För tänk om jag tar fel väg? Tänk om jag missar mitt öde?! Hur ska jag kunna veta att jag gör rätt val och väljer rätt väg?!


livebold.org


Dags att sova kanske, over and out; 

// Hanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0