Solen skiner!

Åh, älska vädret vi haft de senaste dagarna, trots att det inte är supervarmt idag så skiner ändå solen! :D

Ifredags hade vi rugby på förmiddagen, blev inte mycket till spel först när vi körde med "touch" meen sen jäklar när vi körde på riktigt kötta vi på ordentligt! Vilket resulterade i att jag har ont i axeln ;S Note to self: försök undvik att bli tacklad av en polack igen! Men det var ändå hur kul som helst! :) 

Vi hade sedan klasstimme/TTF ute i det underbara vädret! Mycket som ska hinnas med dessa sista veckor, nu kör vi hela vägen in i mål!

Sen åkte jag till Ormingehallen och assisterade på flickor 02 och flickor 01:s träningar! Fick rätt mycket inspiration ! :) 

Kvällen blev sen chill, var trött som ett as så det blev tidig sänggående! 

Lördag, sista jobblördagen! Vi hade avslutning för knattarna, och det var hur kul som helst! Med första gänget körde vi lekar, hinderbana & korta matcher och med de äldre körde vi miniturnering! 

Mitt lag vann 4 av 4 och vi hade himla roligt! :D Riktigt högtidlig prisceremoni också! Fantastisk avslutning helt enkelt! Trots att det enda jag hann äta var en riskaka, menmen! 

Kommer sakna knattarna sjukt mycket! Men jag känner också att det är ett eget lag jag vill träna i framtiden, detta är för mycket ungar , jag vill lära känna barnen! :) Däremot skulle jag säkert kunna vara ansvarig för en liknande innebandyskola! :)

På kvällen var jag sedan ut på en långpanna, 1h! Men har ej exakt koll på hur långt men närmare milen blev det nog! Sprang för första gången med Run keeper meen den fick inte in någon GPS signal så den kära rösten sa " 10min, 0 miles,.., 15 min 0 miles,.." Mycket uppmuntrande! ;p 

Det var hur som helst skönt att komma ut! Var lite seg och konstiga känningar i knäna ;S Avslutade sedan med att chilla i lugnet vid vattnet, snartsnartsnart är sommaren här! <3


Idag är det söndag! Jag håller på och tvättar, och packar ner överlopps lakan, kläder som jag ska ta med när jag åker hem nästa helg! Framförhållning, jadå! 

Borde även ta tag i lite plugg, för imorrn är det valborgsmässoafton och då har jag ingen lust att plugga! 

Helgens låt är förövrigt denna; 




// Hanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0