Friday, I'm in love!

Alltså fredagsmorgnar, tröga som fan att gå upp men ååh vad jag älskar att inleda helgen med ett underbart spinningpass! :D Känns såå skönt att ta ut det där lilla extra inför helgen, eftersom jag är sämst på att finna tid till att träna på helgen. 

Lika så var denna fredag, sköönt! Benen kändes dom sega, och min cykel knarra meen det var underbart ändå! Fick en extra kick energi mot slutet och spann som aldrig förr på intervallerna ! Superbra musik hade hon där fina Åreflickan fixat! Like always ! :) 

Dagens första lektion var sedan beteende, pratade om ledarstilar och att man bör vara en flexibel ledare som kan anpassa sitt ledarskap efter situationen! :) Intressant & givande! Därefter hade vi fysiologi och högintensivträning (träning där du ligger ca 15-20 slag under maxpuls) vilket innebar att jag och Malin snällt fick sitta på sidan. Sega ben ledde till att jag endast körde lite mage/rygg på egen hand och hjälpte sedan till att ta pulsen på de som blev utan klockor. 

Efter lunchen som fredag innebär glass till efterätt hade vi likaså i vanlig ordning TTF! Det var även det givande, mycket vettigt snack om allt möjligt aktuellt. Tog inte på mig mer ansvar, check! Har ju ansvaret för denna overallbeställning nu såå det räcker med det som extra innan sportlovet ! Som vi för övrigt har mycket kvar att jobba med! Eftermiddagen blev sedan lugn, snökaoos ledde till att folk hade kört av vägen och liknande så vi höll oss hemma, tvättade kläder, prata strunt, plockade och städade ! Avslutade sedan kvällen i ghettot med filmmys! Såg "The terminal" Riktigt bra! :) 


Idag har jag jobbat, vi var 4pers + en knatte som bara är extrahjälp (vanligtvis 5-6 + chefen) och våra chefer var på vår skola på utbildningsdag! Jajja, så kan det gåå men det gick asbra ! :) Åh vad jag älskar våra knattar, de är underbara! De ger så mycket tillbaka :)  Fick dock pussla med att se till att alla skulle få äta så såg till att vi bytte runt och så och gick själv vid halv 2, 2?! Aja,  blev sent meen fick i mig lite iaf! Och undertiden pratade jag med en härlig knattetjej! " Jag älskar dig, kan inte jag få bo hos dig och vara med dig hela tideeen???" Barn är såå söta :) Fick inte så mycket mat i mig meen desto mer kärleksenergi! 

Väl tillbaka på skolan sen såå blev det snabbpackning eftersom jag var supertrött efter filmmyset kvällen innan meen jag hann bra ändå! Kände lite  halvpanik på Vaxholmsvägen meen e18 var bra uppkörd sen såå det gick att köra som vanligt ! :) 

Färjan hem var mindre spännande, internet seega och ville inte alltid fungera meen fick istället inlämningsuppgiften från Rauno gjord & skickade även in den nu när jag kom hem ! Check ! :D Har förresten även fått svar från fredsinstitutet nu angående volontärjobb och det verkar finnas intressanta projekt att åka till! :DD Så har nu bekräftat vad jag är intresserad av osv, ska se vilka länder som erbjuds :)

Nu ligger jag hemma i mitt barndomsrum, kom hem vid halv 12 ungefär var så sjukt trött så valde att åka hem direkt, pappa kom dock till mammas jobb så lämna vi hennes bil där och så åkte han med mig hem. Han ska få leka bildoktor imorrn, försöka fixa bakluckan & bältet! I övrigt såå ska jag på kalas till skruttan imorrn, tror brosan sku haka också och så lära mig valla skidor och umgås med familjen! Ska även bli firad på kvällen med att gå ut & äta ! :D Nicenicenice! 

Nu sova, ska väl inte sova bort hela dagarna hemma så! Förresten så fyller jag år, i övermorgon!? :D Och så ska jag göra SLUTtest för mitt knä då också, gaaaalet ! :DD 

God natt !

// Hanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0