Dagen & framtiden!

Måndag morgon, seg morgon. Det blev sent igår. Kände mig inte så trött efter x-antal powernaps som togs under söndagen. Blev därför uppe länge framför datorn, mindre smart. Meen blev lite klokare angående mitt dataköp iaf ! Har nästan helt bestämt mig men väntar nog nån månad till :)

Dagens innehåll var: Spinning x2, skidåkning & massage. Helt bra dag faktiskt ! På spinningen jobba vi på vårt pass som vi ska redovisa nästa vecka torsdag! Fick ihop en helt okej spellista och körde igenom låtarna lite snabbt. På lunchen hade vi möte om simskolan för KAS/SFI. Samma invandrare som vi hade aktiviteter för innan jul :) Den drar igång på onsdag och det känns riktigt kul! Spännande att jobba med vuxna :)

Därefter hade vi SKIDÅKNING på schemat ! Inte den bästa platsen, hopplösa spår men oj så roligt det var! Helt fantastiskt roligt faktiskt :) Jag stod över lekarna utan stavar då jag insåg att risken att falla var rätt stor. Körde istället på själv och sedan med sällskap av Yui varv efter varv runt idrottplatsen. Fick väl ihop nån km och kul var det ! Speciellt för Yui då det var hennes första åktur ! :D Och hon var superduktig! :))

På vägen tillbaka från idrottplatsen valde klassen att åka vägen ner, inte så brant men en bra lång backe iaf. Dessvärre hade vi då inte gått igenom någon skidteknik så att bromsa är ju inte det lättaste. Detta resulterade i ett par fall varav ett som visar sig vara rätt allvarligt, kommer till det senare ! Hann gå hem med skidorna innan massagen satte igång! Idag stod armar & händer på schemat och det var intressant och skönare att få än vad jag trott :) Inte så fasligt tung dag alltså ;p

Jag hann med att styra upp bokningssystemet av spinningen innan middagen som jag fick på mig att göra, håh nå det var lätt fixat iaf ! Är dock nu även nyckelansvarig, hmmhmm. Bara i 3 veckor iaf, hoppas jag ! :)

Ikväll har jag gymmat, valde ta första halvan av styrkan & köra andra intervallpasset som jag inte gjort på väldigt länge. Och sååå skönt var det att springa igen ! Åh, älskar verkligen att springa ! Born to run!

När jag precis lagt mig i sängen ikväll så ringde grannen & undrade om de fick låna min bil för att ta den tidigare omskrivna fallet vid skidåkningen till sjukhuset. Givetvis svarade jag JA och undrade även om hon ville ha sällskap men de var redan 2 + den skadade som åkte så det räckte. Fick precis ett samtal till om att de kommit fram och att hon blivit inskriven. Nu är det bara vänta och se vad som händer.

För att tala om olyckan så åkte tjejen framför mig nerför backen, tappar balansen & ramlar med huvudet BAKÅT. Hon jämrar sig och jag skyndar fram. Först verkar det "bara" vara svanskotan men hon inser sen att det även gör ont i huvudet. Hon kände sig dock inte illamående eller svimfärdig.

Senare ikväll i hallen (innan gymmet hängde jag där en stund) kände jag en stor bula bak på huvudet hennes. Sa åt henne att dricka vatten och ta det lugnt samt säga till om det förändrades. Nu när jag fick första samtalet mådde hon illa och kände sig förvirrad.

En olycka är alltid hemsk och jag hoppas att det inte är nått farlig. Men i och med detta har jag än en gång tvivlat på mitt karriärsval, om jag någon gång haft nått. Jag känner en inre drivkraft att göra en riktig insats för människor, och skador "fashinerar" mig. Jag springer alltid fram om det händer nått och jag kollar på House och anser det vara himla intressant. Borde jag tänka om, igen?! Orkar jag läsa ett basår, och sedan flera års studier till läkare?! Eller är det något annat yrke inom vården som är rätt för mig?! Ska jag inte syssla med planering, organisering av idrottsevenemang?! Gaaaah, jag blir tokig ! Hur som helst hoppas jag att min klasskompis snabbt blir bra igen, jag själv får grubbla vidare.

Nattinatti !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0