@ Isabella!

Är precis var jag befinner mig, var på havet vi är har jag ingen aning om för när jag tittar ut ser jag bara mörkt vatten och skymten av utedäcket man inte får vistas på :) 

Hur som helst, denna dagen ett liv spenderas mesta här på båten. Steg trött upp vid halv 12 efter att ha suttit uppe alldeles för länge med brorsan och skrattat ! haha det hela kom sig av att vi blivit inbjudna till ett 3-dagars bröllop i augusti ! och minnen kom tillbaka :D fantastiskt roligt! 

Hann med att äta frukost, duscha, packa och sen iväg då! :) Har redan spenderat 2h och 1 kvart. Innebär att det bara är typ 3h kvar då. Menmen, musiken & tangon har slutat nu så jag är nöjd :) 

Har hunnit med att försöka registrera mig på "universitetsansökan.fi" , läst en massa bloggar, fikat, tittat på HIMYM avsnitt bla. Har även googlat "defragmentering" som är något jag behöver göra på min dator ! Har stora planer på att rensa min dator och innan nästa höst sälja denna för en billig penning och köpa en mini! Är så mycket lättare om man kan ha med den i handväskan istället för att måsta släpa på en stor och tung datorväska. Så det är planen! Hade först tänkt höra om bidrag till den till 20-års present men där tänkte jag önska mig bidrag till systemkamera istället ! :D 

För just nu är ny minidator, systemkamera & onepiece högst på min "önskelista" varpå jag tänkte försöka beställa onepiece nu i dagarna med syrrans hjälp, hon som har kort man kan beställa med (A) :D Men visar ingen bild förrän den är påväg ! 

Nu bör jag rensa datorn lite, eller kanske kika lite mer HIMYM (a) har ju flera timmar kvar :D 

Försöker även lyssna på en fin låt, en låt som en elev på skolan sjöng på julavslutningen, men internet här är så trögt att det inte vill fungera, men här är den: 




// Hanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0