Magont!

Söndagen blev toppen, fick till ett helt okej gympass med alla möjliga övningar som jag kunde komma på som inte tog på benen! Det slutade med 1h rätt bra träning ! :) 

Hann även tvätta och söndagskvällen spenderades i soffan med Sofia, Tove & Lisa efter en lång och härlig dusch ! Avslutade sedan kvällen med att leta reda på spinninglåtar , vilket gick fort med hjälp av ipodens gamla "gymmet" spelningslista (y)

Idag är det måndag och jag kickstartade dagen med att besöka gymmet tsm med Sofia & Tove ! Och en massa annat folk ! Vilket resulterade i att crossen var upptagen och jag fick nöja mig med cykeln. Men körde spinninglistan och det gick då hvyens ! 35min blev det totalt ! Skön start på dagen ! 

Efter frukost var det sedan dags för spinning, då vi trodde att vi skulle redovisa våra låtar meen där hade planerna ändrats och ett spinning-pass stod på schemat ! Greeat, jag som redan hade träsmak i stjärten ! Menmen, passet var omväxlande och hade bra musik så det gick super ! :)) 

Sedan hade skolan stormöte, där vi tar upp saker som rör alla och man har möjlighet att säga saker till hela skolan! Betéende lektionen efter lunchen höll på att få mig att somna och det blev ju inte bättre än att vi avslutade dagen med massage ! Åh, älskade massage ! Såå skönt ! 

Innan middagen drog det till i magen, gjorde lite ont men tänkte inte mer på det utan åt helt okej ändå. Nu är klockan 20.00 Har haft ont i magen sen jag kom hem från middagen så har ej vågat gå till gymmet. Vetekudden ligger på magen men vettetusan om det hjälper ! :S 

Suck och stön, varför kan inget få gå bra?! Känner inget i låret efter dagen, sköönt ! Men då kommer magen och ställer till det istället,. Ska nog googla lite för att komma på vad det kan vara ! Har iaf bara ont, inget annat har än så länge skett och det känns inte som det kommer hända något annat heller men... 

håhå blir väl film & bädda ner sig, inget vits att ligga uppe och man ändå inte kan göra något vettigt så... 

Hoppas ni mår toppen ! 

// Hanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0