Tisdag!

Det blev ingen morgonträning imorse heller, nytt försök imorgon! Har dock valt att inte tvinga mig upp om jag inte känner mig motiverad, blir så värdelös träning ändå då. Lika bra att sova & träna fullt kvällstid då istället ! :) 

Dagen började hur som helst med fysiologi. Pratade mycket om puls, maxpuls, slagvolym, pulsspann etcetc. Mycket intressant nog :) Fortsatte sedan med beteende, kom fram till att jag är en "genomförare & ordninssam" en. Hmm, stämmer nog bra det. Hade 11-12 på dem och sen bara ett fåtal på sammanhållare och nytänkare. Hmm. Varje fråga hade två alternativ och du svarade det ena. Vet att jag är mycket för regler, tider , organisering osv. Vilket alltihopa är bra men behöver nog jobba på att få in lite nytänk och sammanhållning också ! :) Diskuterade kring detta ämne resterande av lektionen :) 

Därefter hade vi första passet "Föreningskunskap" med en föreläsare från gymnastikförbunder, Calle Myrsell heter han :) Mycket intressant snubbe & vi pratade om hur organisationen förening-förbund-distriktsförbund-riksförbund fungerar samt vad som krävs för att starta en förening och saker kring det. Mycket roligt ! :) Fick sedan i uppgift att "starta en förening" komma på namn, ändamål, stadgar, loggo osv. Ska redovisas på fredag ! :D 

Vi kommer träffa Calle ett par halvdagar nu veckorna framöver för att sedan avsluta med ett studiebesök på Idrottens hus-stadion. Idrottens hus i Solna besökte ju min innebandygrupp redan när vi hade en utbildningsdag med Sthlms innebandyförbund så kul att få se något nytt ! :)

Ikväll har jag gymmat, körde andra halvan av styrkan + intervall pass 1, ska köra 3an troligtivs på torsdag. Därefter halv 8 var det dags för innebandyträning med skollaget ! Vi var ca 15 pers, riktigt kul ! Ska bli askul att få spela med sen :) Det såg redan mycket bättre ut än förra träningen, kul med framsteg ! :)) 

Imorgon står drama & massage på schemat, wunderbar ! Därefter har vi första simskolegången med vuxengruppen kl 14.00! Spännande ! :D 

Nu sova, nattinatti !

// Hanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0